26 Temmuz - 1 Ağustos 2021 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060

Haftanın En Çok Konu Açanları​

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları​

Haftanın En Çok Hit Kazananları​

Asla tamamen goygoy . Konu ile alakalı bir şey paylaşırım dikkat etmem küfür çıkar mesela bunun gibi şeyler...
Dikkatsizlikle bilinçsiz olabilir evet zaten üyenin niyetine göre davranılmalı burayı eğlenmelerinde kısıtlamamak lazım tozunu kaçırmadıkları sürece :A :A :A
------

Hadise'yle geçiniyor da benle bi türlü geçinemiyor, kadına da laf söyleyip durdu zaten :A :bağır: @Emre Ozansoy
Yine kurtulmuş evet :A Forum ecünnüleri seviyor şansına ilerler biraz daha :A :A :A

Dikkatsizlikle bilinçsiz olabilir evet zaten üyenin niyetine göre davranılmalı burayı eğlenmelerinde kısıtlamamak lazım tozunu kaçırmadıkları sürece :A :A :A
------

Yine kurtulmuş evet :A Forum ecünnüleri seviyor şansına ilerler biraz daha :A :A :A
Seni de sevmişler bak 8 yıldır burdasın :A Aa benle geçinemeyince kurtulmuş mu oluyor 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Emre'ye bakma benle de hiç geçinemez hele özelden gün boyu kavga ediyoruz :A
Sevdim şarkısı gelirse çıkar yukarıya zaten düşük verdiklerimden sıçrama yapan yüksek verdiklerimden düşenler oluyor tamamen şarkıya göre :A :A :A

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr: :bhr:

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Sevdim şarkısı gelirse çıkar yukarıya zaten düşük verdiklerimden sıçrama yapan yüksek verdiklerimden düşenler oluyor tamamen şarkıya göre :A :A :A

Hadi ben kaçtım cicili bicili rüyalar :bhr: :bhr: :bhr:
Aklını alıcam senin o mükemmel şarkılarıyla :A

Herkes gitti bari bende yatıyım saat 2 olmuş :A Hadi iyi geceler :A

• Harika
Reactions: Çiğdem