aklımı zaten 4 haftadır alıyorAklını alıcam senin o mükemmel şarkılarıyla
Herkes gitti bari bende yatıyım saat 2 olmuşHadi iyi geceler
![]()
aklımı zaten 4 haftadır alıyorAklını alıcam senin o mükemmel şarkılarıyla
Herkes gitti bari bende yatıyım saat 2 olmuşHadi iyi geceler
![]()
Sen daha yeni geldin bana fark atmışsınTüm tuhaflar aşağıyı olusturmuslar üst üste @xemrexxx @eskici @pompy @xBUGRAx @Sherlock @Gerekli24 @batuhankaralar![]()
![]()
24 @xemrexxx 171 25 @eskici 156 26 @pompy 127 27 @xBUGRAx 124 28 @Sherlock 110 29 @Gerekli24 110 30 @batuhankaralar ------
Aaa tşşkler ama bayrak @serhatt da oda mşşllah hakkını veriyor![]()
Neredeyse forum kurulduğundan beri bu enler olayı var emanet için ilk senin yapmış olman lazımdı o yüzden emanet olayı doğru değil bence
Aaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyorNeredeyse forum kurulduğundan beri bu enler olayı var emanet için ilk senin yapmış olman lazımdı o yüzden emanet olayı doğru değil bence![]()
Sen daha açılmamıssın @12.Adam gibi olursun yakındaSen daha yeni geldin bana fark atmışsın![]()
@slhttnmtl Seni çok seviyormuş
Bayılıyorum cancağğğzımaAaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor![]()
![]()
------
Sen daha açılmamıssın @12.Adam gibi olursun yakında![]()
![]()
------
@slhttnmtl Seni çok seviyormuş![]()
![]()
![]()
Senin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senleBu hafta düşüş yaşamışım![]()
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre Ozansoy
O benle iyi geçinsin, yoksa kendinize yeni bir stajyer aramak zorunda kalcaksınızSenin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senle![]()
![]()
------
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre Ozansoy![]()
![]()
![]()
Aaa amannn bulamıyoruz yeni birini idareli kullan @Emre Ozansoy uO benle iyi geçinsin, yoksa kendinize yeni bir stajyer aramak zorunda kalcaksınız![]()
Kalbimden geçenleri yazmışsın.Dikkatsizlikle bilinçsiz olabilir evet zaten üyenin niyetine göre davranılmalı burayı eğlenmelerinde kısıtlamamak lazım tozunu kaçırmadıkları sürece![]()
![]()
------
Yine kurtulmuş evetForum ecünnüleri seviyor şansına ilerler biraz daha
![]()
![]()
![]()
Kütük @Sherlock çocuk bakmaktan bıkmış.Aaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor![]()
![]()
------
![]()
------
@Sherlock Yönetici kütük olarak bir bakıma okumuş kütük oluyor @Maskeli Fedai @MasacRE e örnek gösteriyoruz kütük olmanız okumaya şey değilKalbimden geçenleri yazmışsın.
Kütük @Sherlock çocuk bakmaktan bıkmış.Adamın baba olma hayallerini ertelettin.
Aslında geçen sene bu zamanlarda zirveye yakındım çünkü forum sakindi o zamanlarda sonra sınav senesi vs. yavaşladımAaa yok benden @Sherlock a emanetti çocuklarımı bir bakıma ona emanet etmiş gibi oda gözü gibi bakmaya devam ediyor![]()
![]()
------
![]()
------
![]()
![]()
İlgilenmedilerSenin çenen düşüktü aslında ilgilenmedimi yavukluların senle![]()
![]()
------
stajer sunucumuzla iyi geçin @Emre Ozansoy![]()
![]()
![]()
Hiç bir şey yapamaz o.
Cahil kütük yoldaşlarıma hep söylüyorum okuyun diye ama dinlemiyorlar, tembel kütükler.@Sherlock Yönetici kütük olarak bir bakıma okumuş kütük oluyor @Maskeli Fedai @MasacRE e örnek gösteriyoruz kütük olmanız okumaya şey değil![]()
![]()
![]()