öbzgzk karşında çocukların izlyeceği bir dizi olmadıgı için çocuklar kumandayı alamıyor... 9 yıldır değil. zaten ilk yıl kurların reytingi düşüktü. son 3-4 yıldırda beren kurtları eziyor yani yıllar önce 4 yıl kurtlar izlenmiş okadar
anlıyorum seni
öbzgzk karşında çocukların izlyeceği bir dizi olmadıgı için çocuklar kumandayı alamıyor... 9 yıldır değil. zaten ilk yıl kurların reytingi düşüktü. son 3-4 yıldırda beren kurtları eziyor yani yıllar önce 4 yıl kurtlar izlenmiş okadar
Kurtlar Vadisi Pusu'nun izleyicisinin sadece çocuklar olduğunu düşünmüyorum. Özellikle C/D grubundaki orta yaş ve üstü erkeklerin önemli bir kısmı Vadi'yi izliyor. Çocuk izleyicisi de elbette fazla ama sadece çocuk reytingleriyle 14'lere çıkması beklenemez
TNS konusunda konuşuluyor. AGB'de Kurtlar Vadisi Pusu, SBT'ye göre ciddi daha düşük oran alıyordu bu yıl. TNS'nin de denekler açısından AGB'ye daha yakın olacağını düşünürsek Kurtlar Vadisi Pusu'da bir miktar düşüş beklenebilir. Ama şimdiden bunu konuşmak yersiz. Çünkü daha çok uzun süre var
hepimiz çocuk olduk. tatillerde televizyon çozuklarındır. bunun aksini iddaetmek garip bir durum işte bazı arkdaşlar idda ediyor ne yapalımdediğin konuda haklısın mesela ben tatilde televizyonu çocuklara bırakıyorum. kendi izlediğim dizileri internetten takip ediyorum tatilde çocukları kırmamak gerekiyor, hele karneleri iyiyse kurtlarıda, pepee yide izleyebilirler sorun yok)
hepimiz çocuk olduk. tatillerde televizyon çozuklarındır. bunun aksini iddaetmek garip bir durum işte bazı arkdaşlar idda ediyor ne yapalım)))) evet birde pepe vardı .. pepenin reyting rekoru kırdıgı bir denek sisteminde kurtlar vadisinin izlenilmemesi garip olurdu))))
hala agb mi diyosun şike yaptılar şike
izliyorlar onu zaten daha ne kadar izlenecek arka sokaklar kurtlar vadisi kadar izliyorlar işte.. insanın çocugu olmayabilir ama misafirliğe çocukların oldugu yere illa gidilir. anneler babalar çocuklara belli saatlerde tv yi emanet eder. diğer zamnlar tv yasaklar ki ders çalışsın. o saatlerde asla anne ve baba çocuga karışmaz aksi taktirde çocuk ders çalış dediğinde çalışmaz.. tatillerde zaten annenin tvyi yasaklayamaz çocuk isyan çıkarırır
anlıyorum seniöbgzk nin karşısında çocukların izleyebileceği bi pis yedili var
Şike yaptıkları kanıtlanmadı. Denek listeleri yapımcıların eline geçtiği için TİAK sözleşmeyi feshetti. Şu an hala reklamcıların önemli bir kısmı AGB'nin eski reytinglerini baz alarak çalışıyor bunu unutmamak lazım...
izliyorlar onu zaten daha ne kadar izlenecek arka sokaklar kurtlar vadisi kadar izliyorlar işte.. insanın çocugu olmayabilir ama misafirliğe çocukların oldugu yere illa gidilir. anneler babalar çocuklara belli saatlerde tv yi emanet eder. diğer zamnlar tv yasaklar ki ders çalışsın. o saatlerde asla anne ve baba çocuga karışmaz aksi taktirde çocuk ders çalış dediğinde çalışmaz.. tatillerde zaten annenin tvyi yasaklayamaz çocuk isyan çıkarırır)))))))
denek listeleri yapımcıların eline geçmiş ne var ki bunda çok normal zaten o yüzden agb yle sözleşmeyi feshettiler
beyazsoy ve destere anliyorum sizi ama artik sunu yedirin be kardesim bakin bir yutun hersey gecek yada icinizden 10 a Kadar sayin. Vadi reytingleri sizin piskolojinizi bozdu.
istediğin kadar koru kimse inanmıyordu zaten saçma sapan sonuçlar çıkıyoduDenek listelerinin yapımcıların eline geçmiş olması şike olduğunu kanıtlamaz. Ama denekler gizli olmalıdır bu nedenle bu duruma göz yumulamazdı ve yumulmayıp AGB'nin sözleşmesini feshettiler...
izliyorlar onu zaten daha ne kadar izlenecek arka sokaklar kurtlar vadisi kadar izliyorlar işte.. insanın çocugu olmayabilir ama misafirliğe çocukların oldugu yere illa gidilir. anneler babalar çocuklara belli saatlerde tv yi emanet eder. diğer zamnlar tv yasaklar ki ders çalışsın. o saatlerde asla anne ve baba çocuga karışmaz aksi taktirde çocuk ders çalış dediğinde çalışmaz.. tatillerde zaten annenin tvyi yasaklayamaz çocuk isyan çıkarırır)))))))
Vadi Kadar izleniyorsa FGSN den fazla izleniyor demektir muahahahaceliski icindesin ne konustugunu bilmiyorsun laf olsun torba dolsun
istediğin kadar koru kimse inanmıyordu zaten saçma sapan sonuçlar çıkıyodu
bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle
bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?