26 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.9%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 12 44.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 6 22.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.7%
  • MUCK (Show)

Oy: 3 11.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.4%
  • TV İzlemedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
öbzgzk karşında çocukların izlyeceği bir dizi olmadıgı için çocuklar kumandayı alamıyor... 9 yıldır değil. zaten ilk yıl kurların reytingi düşüktü. son 3-4 yıldırda beren kurtları eziyor yani yıllar önce 4 yıl kurtlar izlenmiş okadar

anlıyorum seni :D öbgzk nin karşısında çocukların izleyebileceği bi pis yedili var :D

Kurtlar Vadisi Pusu'nun izleyicisinin sadece çocuklar olduğunu düşünmüyorum. Özellikle C/D grubundaki orta yaş ve üstü erkeklerin önemli bir kısmı Vadi'yi izliyor. Çocuk izleyicisi de elbette fazla ama sadece çocuk reytingleriyle 14'lere çıkması beklenemez :)

TNS konusunda konuşuluyor. AGB'de Kurtlar Vadisi Pusu, SBT'ye göre ciddi daha düşük oran alıyordu bu yıl. TNS'nin de denekler açısından AGB'ye daha yakın olacağını düşünürsek Kurtlar Vadisi Pusu'da bir miktar düşüş beklenebilir. Ama şimdiden bunu konuşmak yersiz. Çünkü daha çok uzun süre var :)

hala agb mi diyosun şike yaptılar şike :D

dediğin konuda haklısın mesela ben tatilde televizyonu çocuklara bırakıyorum. kendi izlediğim dizileri internetten takip ediyorum tatilde çocukları kırmamak gerekiyor, hele karneleri iyiyse kurtlarıda, pepee yide izleyebilirler sorun yok:))
hepimiz çocuk olduk. tatillerde televizyon çozuklarındır. bunun aksini iddaetmek garip bir durum işte bazı arkdaşlar idda ediyor ne yapalım :))))) evet birde pepe vardı .. pepenin reyting rekoru kırdıgı bir denek sisteminde kurtlar vadisinin izlenilmemesi garip olurdu :)))))

hepimiz çocuk olduk. tatillerde televizyon çozuklarındır. bunun aksini iddaetmek garip bir durum işte bazı arkdaşlar idda ediyor ne yapalım :))))) evet birde pepe vardı .. pepenin reyting rekoru kırdıgı bir denek sisteminde kurtlar vadisinin izlenilmemesi garip olurdu :)))))

gül gül öldüm çok komiksiniz :D

hala agb mi diyosun şike yaptılar şike :D

Şike yaptıkları kanıtlanmadı. Denek listeleri yapımcıların eline geçtiği için TİAK sözleşmeyi feshetti. Şu an hala reklamcıların önemli bir kısmı AGB'nin eski reytinglerini baz alarak çalışıyor bunu unutmamak lazım...

anlıyorum seni :D öbgzk nin karşısında çocukların izleyebileceği bi pis yedili var :D
izliyorlar onu zaten daha ne kadar izlenecek arka sokaklar kurtlar vadisi kadar izliyorlar işte.. insanın çocugu olmayabilir ama misafirliğe çocukların oldugu yere illa gidilir. anneler babalar çocuklara belli saatlerde tv yi emanet eder. diğer zamnlar tv yasaklar ki ders çalışsın. o saatlerde asla anne ve baba çocuga karışmaz aksi taktirde çocuk ders çalış dediğinde çalışmaz.. tatillerde zaten annenin tvyi yasaklayamaz çocuk isyan çıkarırır :))))))))

Şike yaptıkları kanıtlanmadı. Denek listeleri yapımcıların eline geçtiği için TİAK sözleşmeyi feshetti. Şu an hala reklamcıların önemli bir kısmı AGB'nin eski reytinglerini baz alarak çalışıyor bunu unutmamak lazım...

denek listeleri yapımcıların eline geçmiş ne var ki bunda çok normal zaten o yüzden agb yle sözleşmeyi feshettiler :D

Aile yapılarını tartışmaya gerek yok. Her yerde durum farklıdır. Bazı ailelerde TV'ye anne, bazılarda baba, bazılarında ise çocuk egemendir. Bu konuda bir genelleme yapılamaz...

beyazsoy ve destere anliyorum sizi ama artik sunu yedirin be kardesim bakin bir yutun hersey gecek yada icinizden 10 a Kadar sayin. Vadi reytingleri sizin piskolojinizi bozdu.

izliyorlar onu zaten daha ne kadar izlenecek arka sokaklar kurtlar vadisi kadar izliyorlar işte.. insanın çocugu olmayabilir ama misafirliğe çocukların oldugu yere illa gidilir. anneler babalar çocuklara belli saatlerde tv yi emanet eder. diğer zamnlar tv yasaklar ki ders çalışsın. o saatlerde asla anne ve baba çocuga karışmaz aksi taktirde çocuk ders çalış dediğinde çalışmaz.. tatillerde zaten annenin tvyi yasaklayamaz çocuk isyan çıkarırır :))))))))

la siz varya çok komiksiniz neyi tartışıyom ben sizle aynı tas aynı hamam biz 1.olalım siz burda ötün hadi bakalım devam edin ben sizinle uğraşmam :D

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim ve yine çok güzel bir bölümdü.
Yine olaylar , olaylar , olaylar...

Polat kaçıp kurtuldu ama ekibi pusuya yakalandı... Maceralar, Gerilimler hepsi ön plandaydı...

Kurtlar Vadisi Pusu işte böyle daha güzel oluyor ve anladığım kadarıylada hem reytinglere, hemde FavoriForumum'da böyle bölümlerde konu patlama yapıyor...

denek listeleri yapımcıların eline geçmiş ne var ki bunda çok normal zaten o yüzden agb yle sözleşmeyi feshettiler :D

Denek listelerinin yapımcıların eline geçmiş olması şike olduğunu kanıtlamaz. Ama denekler gizli olmalıdır bu nedenle bu duruma göz yumulamazdı ve yumulmayıp AGB'nin sözleşmesini feshettiler...

beyazsoy ve destere anliyorum sizi ama artik sunu yedirin be kardesim bakin bir yutun hersey gecek yada icinizden 10 a Kadar sayin. Vadi reytingleri sizin piskolojinizi bozdu.

aga harbiden bu sonuçlardan sonra psikolojileri bozulmuş bunların :D

Denek listelerinin yapımcıların eline geçmiş olması şike olduğunu kanıtlamaz. Ama denekler gizli olmalıdır bu nedenle bu duruma göz yumulamazdı ve yumulmayıp AGB'nin sözleşmesini feshettiler...
istediğin kadar koru kimse inanmıyordu zaten saçma sapan sonuçlar çıkıyodu :D

Vadi Kadar izleniyorsa FGSN den fazla izleniyor demektir muahahaha :D celiski icindesin ne konustugunu bilmiyorsun laf olsun torba dolsun :D

bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle

istediğin kadar koru kimse inanmıyordu zaten saçma sapan sonuçlar çıkıyodu :D

Bizim inanıp inanmamamızın pek bir önemi yok. Önemli olan reklamcılar inanıyordu ve o sonuçlara göre hareket ediyorlardı. Demek ki bu olaylara rağmen SBT'den daha çok güveniyorlarki hala AGB'nin eski sonuçlarını baz alıyorlar...

bazı arkadaşlar terbiye sınırını aşıyorlar. şu forumda seviyeli bir tartışma yapamıyacakmıyız her perşembe böyle

Sen de ama karşıdaki kişinin sabır sınırlarını zorlayıcı yorumlar atıyorsun. Karşıdaki kişiyi kışkırtmaya yönelik yorumlar atıyorsun. Birçok mesajında aynı şeyleri yazıyorsun...