26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Tatar'daki kiz yeni bir oyuncu arkadaslar. Bence bu kadar agir konusmayalim.. daha yeni basladi, sans vermek gerek yeni oyunculara.. herkes ilk basta kötü olabilir. Herkes anasinin karnindan oyuncu olarak dogmuyor..

Evet öylede direkt başrol olmasaymiş.Mesela ben başrol için Belçim Erdoğan derdim.Kızın kardeşini oynayan kızı oynayabilirdi başroldeki kız

Daha izlemedim aga ögleden sonra izleyecegim insallah. Zaten sabah sabah konuya girdim 19 sayfa olmus gözlerim sisti okuyuncaya kadar
Aron Feller varsa oha
zaten ikinci fragmani izledim müthis bir fragman

aga daha ilk bölüm olmasına rağmen beğendim tam benlik bi dizi içerde aron feller,vadide iskenderin adamı vardı ya zeki belki hatırlarsın(çavuş) ve tatar ramazan
ortalık karışacak yani çavuş bunların düşmanı

benden değil aga muhtesemyuzyıl dan ben araştırmim hiç daha düşüklerini bulurum

- - - Ekleme - - -

bende koyayım hemen daha düşüklerini

Muhtesemyuzyil bu reytingleri daha önce de koymuştu.

Bu sezon başı.

Ben bunları kast etmedim.

Sen Arka Sokaklar totalde 5'e düştüğü için cuma'ya alındı dedim, ben de 7'den aşağı düşmedi. Ama cumaya alındı. Sebebi A/B'de dip yapması.

Muhteşemin koyduğu reytingler ekime ait. O zaman hepsi düşüktü. Ama gün değiştirmeden önceki haftaları incelersen 7'den inmedi. Hatta 10 aldığı bile oldu.

Tatar Ramazan gayet iyi başlamış, çok güzel bir dizi olmuş gerçekten.

Evet öylede direkt başrol olmasaymiş.Mesela ben başrol için Belçim Erdoğan derdim.Kızın kardeşini oynayan kızı oynayabilirdi başroldeki kız

Rolü agir kacmis olabilir dedigin dogru
izleyince karar vereyim

Hatirlar gibiyim.. zeki'nin fotosunu eklesene bir..

Karagül yakında Total grubunda da zirvede yer alabilir

Hic üsenmeden oturup Arka Sokaklar'in tüm reytinglerini arastirasim geldi simdi... valla diyorum bak
ama dile kolay 300 bölüm oldu galiba, hangi biri ile ugrasayim simdi..

Herkes mobilde ama herkes istediğini anlatıyor.
))))))))

O Ses'ten güçlü mü? Baya güldüm bu yoruma.

Zaten değişiklil Kasımda oldu. Sen 5'e düştüğü için Cumaya alındı dedin ben de sonda 7 almıştı dedim. Yalansa yalan de.

O Ses'ten güçlü mü? Baya güldüm bu yoruma.

Zaten değişiklil Kasımda oldu. Sen 5'e düştüğü için Cumaya alındı dedin ben de sonda 7 almıştı dedim. Yalansa yalan de.

sadece 3 kez 7 yi geçmiş sen 7 den düşmüyo diyon
ilk 2 ye giremiyodu
totalde o sesten güçlü tabi o ses şimdi olsa kaç alır mesela

sadece 3 kez 7 yi geçmiş sen 7 den düşmüyo diyon
ilk 2 ye giremiyodu
totalde o sesten güçlü tabi o ses şimdi olsa kaç alır mesela

Takas. Sen 5'e düştüğü için Cumaya alındı dedin ben de 7 alıyordu o dönemde dedim. Haklısın demek bu kadar mı zor? Hemen kavga ediyorsun. 3 hafta az mı? Zaten en Kasımı söylediğimi demiştim. Ekim sonunda 10 aldı, Kasımın işk 3 haftası 7'nin altına inmedi. Son haftasında da zaten Cumaya alındı.

Gördüğün gibi 5 aldığı dönemde bile gün değiştirmedi. Zaten diziler kasım gibi kendilerine gelirler.

Sadece Kasımda karadayı ve O ses A/B'aini iyice düşürdü bu yüzden Cumaya alındı.

Kanal D A/B'de bu kadar güçlüyken Arka Sokaklar 2 alıyordu. Tabii ki buma tahammül etmedi.

Arkadaslar bence uzatmayin artik @takas @RevaN @Lordly mesajlar silinmis zaten cezalar yolda gibi... lütfen

o aldığı 10 la beraber zaten toplamda sadece 3 kez 7 aldı neden bahsediyon
ar totalde iyice zayıflamıştı düşüyodu sürekli karadayıyı geçemiyodu o sesi geçemiyodu mecbur günü değişti haklı olan biziz revn kardeş kabul etsen iyi olur

Arka Sokaklar zirveyi kolay kolay bırakmaz demedi demeyin.Ama belli de olmaz tabiki
Tebrikler Arka Sokaklar,tebrikler Karagül.

su reytingler kanalara ne gibi para kazandırıyor ? Mesela 8 reyting alan bi yapımın 5 reyting alan bir yapımında ne gibi farklılıklar var ?... Daha fazla reyting alan yapımlar daha fazla para mı kazandırıyor ?

Ben bunu inkar mı ediyorum.

Sorun şu. 5'e düştüğü dönem oldu. Ama bunun için gün değiştirmedi. Gün değiitirdiğinde 7 alıyordu çünkü.

A/B'si dip yaptığı için değişti.

Sana kalsa o zamanlar değişikliğin Yalan Dünya için olduğunu söylüyordun. İnkar etmeyeceksin herhalde.

@Lordly birdaha benim hiçbir mesajıma karışma. Ben burada takasla konuşuyorum. Neden hemen her konunun içindesin bilmiyorum.