26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

su reytingler kanalara ne gibi para kazandırıyor ? Mesela 8 reyting alan bi yapımın 5 reyting alan bir yapımında ne gibi farklılıklar var ?... Daha fazla reyting alan yapımlar daha fazla para mı kazandırıyor ?

8 alan yapımın reklam geliri 5 alandan fazladır.Kısaca böyle.Reytingler bu yuzden önemlidir.Yine cevirmek gerekirse zenginin parası züğürtün çnesini yorarmiş:F

Cuma günü reyting sonuçları yorumum ;

Arka Sokaklar , totalde zirvede yer alsa da reytinglerinde alışılmadık bir düşüş var. Dizi bu saatten sonra zirveyi kaybederse hiç şaşırmam.

Karagül , dizi bu sezonun kuşkusuz en beklenmedik performansını sergiliyor. Totalde ikinci olan dizi ab kategorisinde çok rahat bir şekilde zirvede yer aldı.

Dila Hanım , bu dizinin bu kadar düşmesinin tek sebebi kanalı. Ancak bu kadar ardı ardına araya rağmen dizinin reytingleri hala iyi denilebilir durumda. Dizi önümüzdeki sezonu garantiledi , hatta sezon finalinin ne zaman olduğu açıklandı bile. Kanal diziye tekrar önem vermiş olacak ki dün akşamki bölümün hemen ardından önümüzdeki haftanın fragmanını yayınladı. Fragmana bakılacak olunursa dizi tekrar bir sıçrama yapabilir.

Huzur Sokağı , dizi artık eski performansından epeyce uzakta. Bakalım bu sezon sonu final yapacak mı?

Tatar Ramazan , dizi fena başlamamış ancak Kim Milyoner Olmak İster?'in yerini dolduramamış gibi görünüyor.

Benzemez Kimse Sana ise kesinlikle çok yanlış bir saatte yayınlanıyor.

Ben bunu inkar mı ediyorum.

Sorun şu. 5'e düştüğü dönem oldu. Ama bunun için gün değiştirmedi. Gün değiitirdiğinde 7 alıyordu çünkü.

A/B'si dip yaptığı için değişti.

Sana kalsa o zamanlar değişikliğin Yalan Dünya için olduğunu söylüyordun. İnkar etmeyeceksin herhalde.

@Lordly birdaha benim hiçbir mesajıma karışma. Ben burada takasla konuşuyorum. Neden hemen her konunun içindesin bilmiyorum.

inkar etmiyosan sorun yok :wink:

Karagüle tebrikler. Deniz Yıldızı çok iyi gidiyor. Bir Yastıkta çok düşmüş. :( Çok güzel bir dizi.

Benim her yorumuma karışana ben de karışırım bu kadar basit değil mi. :))

gayet doğru biliyorum kendi gözleirmle gördüğüm için sorun yok senin doğru söylemediğini daha doğrusu söyleyemediğini çok iyi biliyorum rahat ol :d
sen her yerde vadi izleniyor sanıyorsun galiba öyle olsa yüzde 30 olmazdı bizim yurta izlenen 4 tane daimi yapım var içlerinde vadi yok

Arka sokaklar yine 1. :kiki:
karagül yükseliyor ama arkayı geçemez.
tatar ramazan ilk bölüm hatrına sadece totelde iyi gitmiş, haftaya düşer :)
dila hanım huzurun erken bitişiyle yükselebilmiş..
huzur yarıştan çok uzakta..
beyaz dün hiçte eğlenceli değildi, yoksa anında alırdı zirveyi ab'de..

sen her yerde vadi izleniyor sanıyorsun galiba öyle olsa yüzde 30 olmazdı bizim yurta izlenen 4 tane daimi yapım var içlerinde vadi yok

tabi canım öyledir yurtlarda izlenen tek dizi vardır o da kurtlar vadisi başka dizi izlenmez benim yurtta kalan onca arkadaşım var yurt 4000 kişilik sadece kurtalr vadisini açıyolar onun dışında maç izlenir diyo kimi kekliyosun sen :wink: öğrenci evlerinde vadi izleniyo hep :wink:

Arka sokaklar yine 1. :kiki:
karagül yükseliyor ama arkayı geçemez.
tatar ramazan ilk bölüm hatrına sadece totelde iyi gitmiş, haftaya düşer :)
dila hanım huzurun erken bitişiyle yükselebilmiş..
huzur yarıştan çok uzakta..
beyaz dün hiçte eğlenceli değildi, yoksa anında alırdı zirveyi ab'de..

rıza babayı geçmek zor iş :D hele cuma günkü yapımalrın geçmesi epey zor en kötü rıza baba vurulur reyting cihazları patlar ölçemez :F
tatar ramazan yükselebilir o gün o saatte kş total 6.l-5 u ab 8 i geçti kmoi bile ab de zirveyi aldı boş alanda yani

tatar ramazan p1 e geçmeli çok güzel dizi zirveyi rahat alır

tabi canım öyledir yurtlarda izlenen tek dizi vardır o da kurtlar vadisi başka dizi izlenmez benim yurtta kalan onca arkadaşım var yurt 4000 kişilik sadece kurtalr vadisini açıyolar onun dışında maç izlenir diyo kimi kekliyosun sen :wink: öğrenci evlerinde vadi izleniyo hep :wink:

takas bu senin yorumun bizim burada bu geçerli değil :) pazatesi yd çarşamba kg haftasonu acun izleniyor bir de olursa maçlar geriye kalanı tek tük izleyenelr var :D

takas bu senin yorumun bizim burada bu geçerli değil :) pazatesi yd çarşamba kg haftasonu acun izleniyor bir de olursa maçlar geriye kalanı tek tük izleyenelr var :D

o tek tükü arttır arttır yavaş yavaş çıkıyo :wink: yav biz de biliyoruz neyin ne olduğunu yani boşa çabalamana gerek yok :D