- Reaksiyon puanı
- 34,892
- Puanı
- 1,061
tatar ramazan p1 e geçmeli çok güzel dizi zirveyi rahat alır
Kesinlikle PT-1 olmasi gerek
tatar ramazan p1 e geçmeli çok güzel dizi zirveyi rahat alır
Kesinlikle PT-1 olmasi gerek
aynen aga cuma izleyecek bişey yok p1 olsun başka bişey istemiyorum
o tek tükü arttır arttır yavaş yavaş çıkıyo yav biz de biliyoruz neyin ne olduğunu yani boşa çabalamana gerek yok
çabalamama gerek yo kkimseyi inanadırmama da gerek yok gerçek bu
rıza babayı geçmek zor iş hele cuma günkü yapımalrın geçmesi epey zor en kötü rıza baba vurulur reyting cihazları patlar ölçemez
tatar ramazan yükselebilir o gün o saatte kş total 6.l-5 u ab 8 i geçti kmoi bile ab de zirveyi aldı boş alanda yani
Bende öyle düşünüyorum. Rıza babaya 3 kurşun , eder 3 reyting
tatar ramazan o boş saatte yayıma rağmen normal. Pt-2 e alınsa 3'ü zor geçer gibi
aynen aga gerçekler değişmiyo işte
rıza babadan daha efsane olan karakter var mı futbolda sabri tv de rıza baba
- - - Ekleme - - -
evet vadiyi izleyen kesim yüzde 30-35 daha fazla değil
@xemrexxx bak bende Tatar'ı beğenmiyordum fragmanlardan Karadayı cakması diyordum(-ki başı öyledi) Sırf çekim kalitesi için izlenebilir.PT olsun Total'de 1.olur AB'yi bilemem kız güzel değil ve aşk sahneleri olmazsada AB'de de kolay kolay zirveyi görmesi bence zor ama zirveyide zorlayabilir.Nede olsa cuma bomboş ve ucuz yapımlar var(Karagül hariç)rıza babayı geçmek zor iş hele cuma günkü yapımalrın geçmesi epey zor en kötü rıza baba vurulur reyting cihazları patlar ölçemez
tatar ramazan yükselebilir o gün o saatte kş total 6.l-5 u ab 8 i geçti kmoi bile ab de zirveyi aldı boş alanda yani
ilk bölümde baya aksiyon varmış bu hızla kendini tekrar eder tekrar eden senaryoları sevmiyi biliyorsun
@xemrexxx bak bende Tatar'ı beğenmiyordum fragmanlardan Karadayı cakması diyordum(-ki başı öyledi) Sırf çekim kalitesi için izlenebilir.PT olsun Total'de 1.olur AB'yi bilemem kız güzel değil ve aşk sahneleri olmazsada AB'de de kolay kolay zirveyi görmesi bence zor ama zirveyide zorlayabilir.Nede olsa cuma bomboş ve ucuz yapımlar var(Karagül hariç)
ilk bölümde baya aksiyon varmış bu hızla kendini tekrar eder tekrar eden senaryoları sevmiyi biliyorsun
Yazın devam edeceğini sanmıyorum dizinin senaryolar bitmiştir bile.Reytinge göre gidilmesi anca 2.sezonda olur(tabi tutarsa) Ben diziyi sevene kadar gözümde çakma bi dizi Oraya güzel kız gelmeli
Markalaşmış bir karekter rıza baba
gökçe bahadır ı alsınlar ya da nefise akratay ı nasılsa tüm kadro kş ve vadi den alınma
Arka Sokaklar;
5.4.13 --> 10.21
12.4.13 --> 9.5
19.4.13 --> 8.3
26.4.13 --> 7.28
Buna nasil tahmin yapabilirsin ki?
Güzel kız dedim Nefise bi nebze idare edebilir ama G.Ç güzel mi yaa
bülent inal da bir kenan sayılmaz