26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Arka Sokaklar bu hafta total grubunda düşüş yaşadı.Bu düşüş'ün en büyük etkenlerinden biri şüphesiz Karagül.

Karagül her iki grupta da artışını sürdürdü ve başarılı bir performans göstererek totalde 2. , ab'de 1.olarak çok iyi gitti.İlerleyen haftalarda total grubunu da ele geçirmesi an meselesi.

Dila Hanım geçen haftaki düşüşten sonra bu hafta biraz da olsa toparlandı.Dizinin düşük reytinglerinde kanalının büyük suçu var.

Huzur Sokağı kan kaybetmeye devam ediyor.Dizinin özetsiz başlatılması ve erken bitirilmesi reytinglere de yansımışa benziyor.

Yeni başlayan Tatar Ramazan özellikle total grubunda daha başarılı giderken,ab grubundaki performansı da ilk bölüm için fena sayılmaz.

rıza babayı geçmek zor iş :D hele cuma günkü yapımalrın geçmesi epey zor en kötü rıza baba vurulur reyting cihazları patlar ölçemez :F
tatar ramazan yükselebilir o gün o saatte kş total 6.l-5 u ab 8 i geçti kmoi bile ab de zirveyi aldı boş alanda yani

Bende öyle düşünüyorum. Rıza babaya 3 kurşun , eder 3 reyting :kiki:
tatar ramazan o boş saatte yayıma rağmen normal. Pt-1 e alınsa 3'ü zor geçer gibi :)

rıza babayı geçmek zor iş :D hele cuma günkü yapımalrın geçmesi epey zor en kötü rıza baba vurulur reyting cihazları patlar ölçemez :F
tatar ramazan yükselebilir o gün o saatte kş total 6.l-5 u ab 8 i geçti kmoi bile ab de zirveyi aldı boş alanda yani
@xemrexxx bak bende Tatar'ı beğenmiyordum fragmanlardan Karadayı cakması diyordum(-ki başı öyledi:X) Sırf çekim kalitesi için izlenebilir.PT olsun Total'de 1.olur AB'yi bilemem kız güzel değil ve aşk sahneleri olmazsada AB'de de kolay kolay zirveyi görmesi bence zor ama zirveyide zorlayabilir.Nede olsa cuma bomboş ve ucuz yapımlar var(Karagül hariç)

Tatar Ramazan'ın çok fazla yükselebileceğini nedense düşünmüyorum.Boş bir saatte yayına giriyor.Karşısında rakip yok olsa görürüm 5 leri :)

Arka Sokaklar;

5.4.13 --> 10.21
12.4.13 --> 9.5
19.4.13 --> 8.3
26.4.13 --> 7.28

Buna nasil tahmin yapabilirsin ki? :D

@xemrexxx bak bende Tatar'ı beğenmiyordum fragmanlardan Karadayı cakması diyordum(-ki başı öyledi:X) Sırf çekim kalitesi için izlenebilir.PT olsun Total'de 1.olur AB'yi bilemem kız güzel değil ve aşk sahneleri olmazsada AB'de de kolay kolay zirveyi görmesi bence zor ama zirveyide zorlayabilir.Nede olsa cuma bomboş ve ucuz yapımlar var(Karagül hariç)
ilk bölümde baya aksiyon varmış bu hızla kendini tekrar eder tekrar eden senaryoları sevmiyi biliyorsun :F

ilk bölümde baya aksiyon varmış bu hızla kendini tekrar eder tekrar eden senaryoları sevmiyi biliyorsun :F

Yazın devam edeceğini sanmıyorum dizinin senaryolar bitmiştir bile.Reytinge göre gidilmesi anca 2.sezonda olur(tabi tutarsa) Ben diziyi sevene kadar gözümde çakma bi dizi :X Oraya güzel kız gelmeli :F:F

Yazın devam edeceğini sanmıyorum dizinin senaryolar bitmiştir bile.Reytinge göre gidilmesi anca 2.sezonda olur(tabi tutarsa) Ben diziyi sevene kadar gözümde çakma bi dizi :X Oraya güzel kız gelmeli :F:F

gökçe bahadır ı alsınlar ya da nefise akratay ı nasılsa tüm kadro kş ve vadi den alınma :F

- - - Ekleme - - -

Markalaşmış bir karekter rıza baba :kiki: :kiki:

o yaşına rağmen adam ne işler çıkarıyor :F emekli bile olamaıyor adam çalışıyor helal olsun büyük insan her polis örnek almalı :f