26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

arka sokaklar çok dayanıksız bir dizi kimn gelirse gelsin geçmiştir ar yi bu zamana kadar :D pazartesi de karadayı gelince iyice düştü cumaya geldi şimdi de karagül var haftaya zirveyi alır karagül yapışmış arkasına

Sadece Karagül'den de değil , akşam Dila Hanım öyle bir yerde bitti ki önümüzdeki hafta 6 reyting garanti , birde Karagül bu reytingini korursa Arka Sokaklar kesin düşer .

karadayı as gidene ka kaç kez totalde 1.oldu :)
survivoırı totalde zaten geçti pek çok kez ama ab de hiç geçemedi
karadayı geldi ve daha ilk bölümüyle geçti sonra bir o geçti bi arka dayanıksız işte survivor zaten daha gelince geçiyo , o ses desen öyle , şimdi de karagül :D

Ama varya, helal olsun Karagül'e.. icime dogdu tanitimlarda dedim bu dizi tutabilir. Ilk bölümü izledim, reytingler geldi, dedim bu dizi yakinda cikar.. cikti.. hemde nasil cikti.. AB'de birinci oldu! Dila Hanim artik AB'de yükselmesi zor gibime geliyor, Karagül varken... Karagül böyle devam ederse her iki gruptada birinci olabilir.

Atv bence ya gelecek sezon yada yakin bir zaman icinde Tatar'in yerini degistirip ya Cuma PT-1'e alir, yada Cumartesi PT-1. Fikrimce cok iyi bir karar olur ama tabi ilk bölüm icin reytingleri gercekten cok cok iyi. 5 reyting almis TOTAL'de daha ne istesin...

Dila'nin TOTAL'de yükselmesine sevindim :)

karadayı geldi ve daha ilk bölümüyle geçti sonra bir o geçti bi arka dayanıksız işte survivor zaten daha gelince geçiyo , o ses desen öyle , şimdi de karagül :D

ab de geçerler totalde zor ezel bile 2.sezon geçemedi :D survivor ın bu seneki hali ortada totalde geçmesine imkan yok karadayı zaten as olsa totali alamaz sürekli

tabi cnm ezel e survivor ın daha iyi zamanalrında o ka düşmemiş düştüyse bile 2 bölüme toparlanmış karadayı mı etkilyecek :D

ezel zamanında o kadar düşmemişti ezel uçuyodu karadayı geldi baya düştü şimdi olsa 4-5 anca alır arkayı herkes geçmiştir mutlaka :wink:

- - - Ekleme - - -

ab de geçerler totalde zor ezel bile 2.sezon geçemedi :D survivor ın bu seneki hali ortada totalde geçmesine imkan yok karadayı zaten as olsa totali alamaz sürekli

ezelin reytingler düştü zaten :wink: arkayı herkes geçiyo rahatlıkla

bence karagül totali biraz zor alır arkadan rıza baba izin vermez kanının son damlasına kadar savaşır:kiki:

18 reytinge çıkkan ezeli 2.sezon full geçmiş ilk sezon yarısında ezel yarısında as geçmiş karadayı hiç etki etmez :D

karadayı mı etki etmez dalga mı geçiyon agb de değiliz arkanın karadayıyla karışmasını bırak yarı reytingini alması imkansız :kiki:

Heyt be Tatar beklediğimden yüksek gelmiş süper.

Dünkü bölümün başı kötüydü 6 yıl sonraya gittikten sonra hikaye güzelleşti. Haftaya artar bence daha fazlasını da hak ediyor! :)

Diloş artmış sanki ama neye yarar. Dizi pislik dolu, bir tane iyi karakter yok, senaryo günlük dizilerin senaryosun beter. 32. bölümde gelecek yeni senarist bu enkazı nasıl topkar merak konusu...

Arka Sokaklar feci düşmüş neden bölüm mü kötüydü?

xemre sana bi soru ama doğru bi şekilde cevaplayacaksın maç olmadığı günler YURTTA ne izleniyo perşembe günü hadi bakalım :D

Karagül çok iyi gitmiş :) Tatar Ramazanda fena başlamamış ama gelecek haftaya düşer