26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Reytingler yine cok dusuk.. Yapimlar
cok yakin birbirine.. Dila gecen haftaya oranla yûkselmis ama yinede cok kötü reytingler, a/b özelikle

Haftaya Azer ve rıza vuruluyor, Dila'nın Annesi öldürülüyor, reytingler artacaktir

arka sokaklar gerçekten güçlü rakip değil bi düşünüyorum da iyi bi dizi geliyo zirveyi 2-3 haftaya alıyo veya yarışma (ezel , karadayı , survivor , yer gök aşk alamamıştı ama zorluyodu yanılmıyosam şimdi de karagül geldi zirveyi alması çok yakın :D )

Karagül'ün yükselişi devam ediyor. Dizi sonunda A/B'de 1. oldu.

Tatar Ramazan fena başlamamış. Bu oranlarını korumaya devam ederse Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayabilir.

Ben Burdan Atlarım kötü gitmiş. Yakında Benzemez Kimse Sana ile yer değiştirir.

Bir Yastıkta fena gitmemiş ama yükselişe geçmesi şart. En azından her iki grupta da ilk 30'da yer alması gerek.

arka sokaklar gerçekten güçlü rakip değil bi düşünüyorum da iyi bi dizi geliyo zirveyi 2-3 haftaya alıyo veya yarışma (ezel , karadayı , survivor , yer gök aşk alamamıştı ama zorluyodu yanılmıyosam şimdi de karagül geldi zirveyi alması çok yakın :D )
rıza babageçemelrine önce izin verir sonra hepsini alaşağı eder :D

dediğim çıktı arka totalde ab karagül almış tatar çok iyi başlamış haftaya dahada artar bence 2 bölüm fragmanı iyiydi coşar haftaya:kiki:

arka sokaklar çok dayanıksız bir dizi kimn gelirse gelsin geçmiştir ar yi bu zamana kadar :D pazartesi de karadayı gelince iyice düştü cumaya geldi şimdi de karagül var haftaya zirveyi alır karagül yapışmış arkasına

tatar çok iyi başlamış 5 i geçmiş haftaya iyice artar

karadayı as gidene ka kaç kez totalde 1.oldu :)
survivoırı totalde zaten geçti pek çok kez ama ab de hiç geçemedi

karadayı daha ilk bölümleriydi zaten bikaç bölüm geçti hemen zirveyi aldı ar iyice düşmüştü 5 e düşmüştü totalde nerdeyse mecbur cumaya geldi :D

arka sokaklar çok dayanıksız bir dizi kimn gelirse gelsin geçmiştir ar yi bu zamana kadar :D pazartesi de karadayı gelince iyice düştü cumaya geldi şimdi de karagül var haftaya zirveyi alır karagül yapışmış arkasına

aynen karadayı , survivor , ezel falan hepsi geldi geçti şimdi de karagül

Karagül sonunda zirvede be, Helal Hoş Olsun,Dibine kadar haketti, Sürükleyici senaryosuyla Kendini kanıtladı, Darısı totalin başına,diziyi tebrik ediyorum,

karadayı daha ilk bölümleriydi zaten bikaç bölüm geçti hemen zirveyi aldı ar iyice düşmüştü 5 e düşmüştü totalde nerdeyse mecbur cumaya geldi :D
mecburiyetten olmadığını biliyoruz :D reyting düşünce bir hamle yaptıal 6 dan 10 a fırladı :D pazatesi günü

A.S varken o zorda AB olabilir.Her geçengün cıvıtan senaryosuyla Huzur'a iyi alternatif oldu.
Dun gece fks14'e demişim.AB'ye karagül iyi alternatif oldu diye.Şaşırdiğim tek nokta gittikçe sıkan senaryosuyla 5'den aşa reyting almayan Huzur Sokaği.Sukran ile Bilal evlendiğinde artar yine.

Oyunculuğu başi cekıyor.Dublajıda kötü.Kendide güzel değil.Dizinin aşk sahneleri AB'ye hitap etmeyecek.Oyuzden cooooooooook totoş bi dizi olacak :X

Bu dizide iyi ama aşk sahnesi için güzel kız şart.AB için şansı az gibi ama totali iyi olacak eğer akşamki gibi çekilirse.