xBUGRAx
Süper Emekli
Yakup göbek atıyordur şimdi. ))))Beyazla wilmanın sohbetine bakılırsa dizi bir sezon daha devam edebilir...
Beyazla wilmanın sohbetine bakılırsa dizi bir sezon daha devam edebilir...
Haberi bile yok ya. )) Dizi daha 2 sezon sürcekmiş. ))Nededi ki?
Yakup göbek atıyordur şimdi. ))))
Haberi bile yok ya. )) Dizi daha 2 sezon sürcekmiş. ))
devam edemez 1 sezon daha imkansız
Ya beyaz dizinin bitp bitmediğini şimdi sormuyorum dedi wilmada sürprizler olabilir dedi...Öyle bişey söz konusu yok malesef bu sezon bitiyomuş
Ya beyaz dizinin bitp bitmediğini şimdi sormuyorum dedi wilmada sürprizler olabilir dedi...
devam edemez 1 sezon daha imkansız
imkansız diye bir şey yok dizi için
görcez imkansız
devam edemez reytingleri çok düştü seneye sürdüremez kendini
Bende senin gibi düşünüyorum. Yakup'ta zaten dizinin bir kaç bölümdür sıkıcı ilerdiğini söylüyor zaten reytinglerden de anlaşılıyor. 4.sezonu görmesi bana göre imkansız.biteceği kesin devam etmesi imkansız
Bende senin gibi düşünüyorum. Yakup'ta zaten dizinin bir kaç bölümdür sıkıcı ilerdiğini söylüyor zaten reytinglerden de anlaşılıyor. 4.sezonu görmesi bana göre imkansız.
Bende senin gibi düşünüyorum. Yakup'ta zaten dizinin bir kaç bölümdür sıkıcı ilerdiğini söylüyor zaten reytinglerden de anlaşılıyor. 4.sezonu görmesi bana göre imkansız.