26 Nisan 2013 Cuma Reyting Sonuçları

tatar süper valla bu gazla giderse kimse durduramaz fragmanı çok iyi :D
abay_06 aga vadi mi karadayı mı :d

tam bir karadayı fanısın aga helal :D bende takip ederim tabi karadayı kaçmaz ama vadi benim için herşeyden çok daha farklıdır anlatmama gerek yok :D
fan değilde aga fan lafını sevmiyorum fanatiği diyelim kenan varsa izlenir her dizisi bergüzar süper oynuyor kenan imirzalıoğlu oyunculu dillere destan

fan değilde aga fan lafını sevmiyorum fanatiği diyelim kenan varsa izlenir her dizisi bergüzar süper oynuyor kenan imirzalıoğlu oyunculu dillere destan

bende kenan hayranıyım tüm dizilerini izlerim harika oyuncu ama en iyi dizilerini sıralamak gerekirse

1.ezelin ilk sezonu
2.acı hayat-deli yürek
3.karadayı

karadayı belki yükselir sıralamada daha ilk sezonu :D

Bergüzarı hiç sevmiyorum ama kenan cidden çok ayrı bi yerde. Adam gibi adam.. Süper oynuyor. İntikamdan sonra berenle oynası varya yer yerinden oynar, berenin her dizisinde oynattığı gibi :)

Berguzar'ı kimse beğenmiyor ya sinir oluyorum :bağır: Halit Ergenç'le evli olmasa Kenan'la evlense diyecem :F:F Acayip güzel çift olmuşlar bence:X

- - - Ekleme - - -

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.33 , 2) ATV: 2.92 , 3) SHOW: 2.58

Ulaa TR'nin en gıcık olunan 2 ismi var herkes izliyor 😱 Bu arada Sinan İllumanist olmuş :F:F

Beyaz show geçen hafta çok güldürmüştü beni. Zevkle izlemiştim ama bu hafta iyi değil pek..