yok aga bence çok güzel izledinmi
İzlemedim. Güzel diyosunuz güzeldir de ATV'nin aklından geçen bence benim dediğim olay.
Beyazsoy hortladı OlabilirdeAksiyonluydu herkes haliyle dalmiştir.
Billy Kane tatar ramazana baktınmı süper izlemeni tavsiye ederim
- - - Ekleme - - -
intikam mı karadayımı
ilk bölümden bu ka aksiyon iyi değil
Çekim kalitesi iyi bi iş olmuş.Bende beklemiyordum şaşirtti 😕 Haftaya değil sonraki hafta pt1 bile olabilir 😱
tatar süper valla bu gazla giderse kimse durduramaz fragmanı çok iyi
abay_06 aga vadi mi karadayı mı
Beyazsoy hortladı OlabilirdeAksiyonluydu herkes haliyle dalmiştir.
benim için karadayı herzaman 1 numara agavadide herzman takip ediyorum tabi
fan değilde aga fan lafını sevmiyorum fanatiği diyelim kenan varsa izlenir her dizisi bergüzar süper oynuyor kenan imirzalıoğlu oyunculu dillere destantam bir karadayı fanısın aga helal bende takip ederim tabi karadayı kaçmaz ama vadi benim için herşeyden çok daha farklıdır anlatmama gerek yok
fan değilde aga fan lafını sevmiyorum fanatiği diyelim kenan varsa izlenir her dizisi bergüzar süper oynuyor kenan imirzalıoğlu oyunculu dillere destan
fan değilde aga fan lafını sevmiyorum fanatiği diyelim kenan varsa izlenir her dizisi bergüzar süper oynuyor kenan imirzalıoğlu oyunculu dillere destan
00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 6.33 , 2) ATV: 2.92 , 3) SHOW: 2.58
Berguzar'ı kimse beğenmiyor ya sinir oluyorum Halit Ergenç'le evli olmasa Kenan'la evlense diyecem Acayip güzel çift olmuşlar bence
- - - Ekleme - - -
Ulaa TR'nin en gıcık olunan 2 ismi var herkes izliyor 😱 Bu arada Sinan İllumanist olmuş
Max köpek var bence ondan izleniyor.