Fatmagul süper otesi bir bolumle karsimizdaydi.. Mukemmeldi. Her hafta olduğu gibi yine harika is çıkarmışlar...)
bence yarın 12 lerde bisey alicak, çünkü saat 22.59 da reklama girdi o anda da saatlik reytingler açıklandığı için dussmustur , ama yarın 12 lerde alır diyorum.
Bölümden sonra panafilmforum.com a resmen akin oldu su anda Forum kitlenmis durumda erisilmiyor
Kurtlar fener macının golgesınden bıle etkılenmıs)))))) yıne yokları oynuyor))))) 22den sonra macta var ben kurtların durumunu dusunemıyorum))))))))
22-23Arasında fatmagulun ve alemın kralının oranları artar ama dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın))))))
Panafilmforum un neden kilitlendigi ortaya cikti Hermes tnt den sikayetci bende bir Problem yoktu ama cogu ilk önce 20 dakika boyunca ses gitti sonrada ses görüntüden gec gelmeye basladi yazmis ama bende böyle bir Problem olmadi
ee bugün harbiden çöktün iyicevadiyle çok uğraşanın sonuvadi baya arttı fatmagül çok az fark azalmış gözüküyo
her hafta aynı şeyler yeme bizi beyazsoy vadi yi böyle maçlar etkilemez diyorum sen anlamıyosun her hafta şöyle oldu böyle oldu kurtlar kurtuldu geç bu ayakları defans yapıyo vadi kurtuluyo komik olma vadi saatler geçtikçe reytingini arttırır 21.45 olsa en az 12-13 alırdı mesela babam 10 da geldi işten normalde 11-12 den aşağı gelmez vadi günü zar zor 10 da gelebiliyo yani iş vadide biterne cokmesı ya sen okudugunu sanırım pek cozemıyorsun)))... fatmagulde alemın kralıda arttı. dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın dedım Allah kurtarmıs))))))) mac cok kotu gıdıyor atletıco zaman gecırmeye cıkmıs fuull defans yapıyor yanı ne arda var macta ne atletıco kısacası Allah kurtları kurtardı yanı kurtları)))))) zaten kurlar bu hafta fena tokezledı Allahtan mac kotu gıttı yoksa kurtların halı nıce olurdu)))))))))
vadi bitti mac %99 artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?