26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
KVP yi izledim yine cok güzel bir bölümdü, evet vadi nin atv de cok bozuldugu dogru saten orda cokta izleyicu kaybetti ama su anda bölümler harika 5-6 bölümdür Dizi mütgis gidiyor gereksiz sahneler cikarildi, aksiyon artti ve Dizi sadece ekib veya bir konu uzerinde dönmüyor o Kadar konu varki insanin Akli karisiyor :)

Fatmagul süper otesi bir bolumle karsimizdaydi.. Mukemmeldi. Her hafta olduğu gibi yine harika is çıkarmışlar... :))

bence yarın 12 lerde bisey alicak, çünkü saat 22.59 da reklama girdi o anda da saatlik reytingler açıklandığı için dussmustur , ama yarın 12 lerde alır diyorum.

stardakı mac cok kotu atletıco defans yapıyor aedayı goren cenetlık...

suskunlar her hafta dususunu devam edıyor.. dızılerde 4. sıraya dustu alemın kralı bıle gectı. 21-22 ye gore butun dızıler yukseldı. yaz oldugundan mıllet gec gırıyor eve

Fatmagul süper otesi bir bolumle karsimizdaydi.. Mukemmeldi. Her hafta olduğu gibi yine harika is çıkarmışlar... :))

bence yarın 12 lerde bisey alicak, çünkü saat 22.59 da reklama girdi o anda da saatlik reytingler açıklandığı için dussmustur , ama yarın 12 lerde alır diyorum.

Acıklanan reytıngler anlık degıl saatlık ortalama fatmagul en fazla 11 gıbı reytıng alacak gıbı vadıde 8.5 cıvarı

Bölümden sonra panafilmforum.com a resmen akin oldu su anda Forum kitlenmis durumda erisilmiyor :)

Evet beyazsoy yaz vakti millet eve daha gec geldiginden diziler yükseldi ama vadi de 1 reytingden fazla bir yükselis oldu cünkü erkekler evdeki teyzelerden birau daha gec geliyor eve

Kurtlar fener macının golgesınden bıle etkılenmıs :))))))) yıne yokları oynuyor :)))))) 22den sonra macta var ben kurtların durumunu dusunemıyorum :)))))))))

22-23Arasında fatmagulun ve alemın kralının oranları artar ama dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın :)))))))

ee bugün harbiden çöktün iyice :D vadiyle çok uğraşanın sonu :d :d vadi baya arttı fatmagül çok az fark azalmış gözüküyo

kurtlar vadisi pusu yine muhteşemdi süper bi bölümdü gündemi 12 den vurdu yine helal olsun ne denebilir ki vadi farkını çok açık bi şekilde ortaya koyuyor bu arada vadi nin saati nin 21.45 olduğu o kadar açık ki vadi ne kadar geç başlarsa o kadar yüksek reyting alır neden 21.00 da ısrar ederler anlaöış değilim erkekler işten güçten gelene kadar saat 10 u 11 i buluyo yapın 21.45 bak bakalım reytingler ne hale geliyo

Panafilmforum un neden kilitlendigi ortaya cikti Hermes tnt den sikayetci bende bir Problem yoktu ama cogu ilk önce 20 dakika boyunca ses gitti sonrada ses görüntüden gec gelmeye basladi yazmis ama bende böyle bir Problem olmadi

Panafilmforum un neden kilitlendigi ortaya cikti Hermes tnt den sikayetci bende bir Problem yoktu ama cogu ilk önce 20 dakika boyunca ses gitti sonrada ses görüntüden gec gelmeye basladi yazmis ama bende böyle bir Problem olmadi

bende de bi sorun yoktu ya kardeşim bırakalım şu tnt yi ya bu kaçıncı hataları vallahi diğer yıl başka kanala geçelim tnt 5-0 geriden başlıyoruz yarışa

ee bugün harbiden çöktün iyice :D vadiyle çok uğraşanın sonu :d :d vadi baya arttı fatmagül çok az fark azalmış gözüküyo

ne cokmesı ya sen okudugunu sanırım pek cozemıyorsun :))))... fatmagulde alemın kralıda arttı. dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın dedım Allah kurtarmıs :)))))))) mac cok kotu gıdıyor atletıco zaman gecırmeye cıkmıs fuull defans yapıyor yanı ne arda var macta ne atletıco kısacası Allah kurtları kurtardı yanı kurtları :))))))) zaten kurlar bu hafta fena tokezledı Allahtan mac kotu gıttı yoksa kurtların halı nıce olurdu :))))))))))

ne cokmesı ya sen okudugunu sanırım pek cozemıyorsun :))))... fatmagulde alemın kralıda arttı. dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın dedım Allah kurtarmıs :)))))))) mac cok kotu gıdıyor atletıco zaman gecırmeye cıkmıs fuull defans yapıyor yanı ne arda var macta ne atletıco kısacası Allah kurtları kurtardı yanı kurtları :))))))) zaten kurlar bu hafta fena tokezledı Allahtan mac kotu gıttı yoksa kurtların halı nıce olurdu :))))))))))
her hafta aynı şeyler yeme bizi beyazsoy vadi yi böyle maçlar etkilemez diyorum sen anlamıyosun her hafta şöyle oldu böyle oldu kurtlar kurtuldu geç bu ayakları defans yapıyo vadi kurtuluyo komik olma vadi saatler geçtikçe reytingini arttırır 21.45 olsa en az 12-13 alırdı mesela babam 10 da geldi işten normalde 11-12 den aşağı gelmez vadi günü zar zor 10 da gelebiliyo yani iş vadide biter