26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
bu arada tnt bizi yakmaya devam edecek gibi bu kaçıncı ses sorunu oldu reklamlar ses sorunları vallaha hemen kurtulmalıyız tnt den başka bi dizi olsa çoktan bitmişti bu kanalda :D

suskunların alemin kralı tarafından geçilmesi gerçekten türk halkını açıklıyor..

alemin kralıı daha iyisini hakediyor tui nin 2 katı olmalı:D ama suskunlar da iyi reyting hakediyo ikisi de yükselsin

saçmalama ya alemin kıralı nedir baştan fail direk yayından kaldıracaksın böyle şeyleri.. suskunlar en az 7 reyting hakediyor mükemmel bir dizi zamanlama kurbanı oldu perşembe gibi karmakarışık bi güne attılar umarım show diziyi bitirmez bu sezon sonuna kadar yada ptesiye atar tam günü pazartesi..

saçmalama ya alemin kıralı nedir baştan fail direk yayından kaldıracaksın böyle şeyleri.. suskunlar en az 7 reyting hakediyor mükemmel bir dizi zamanlama kurbanı oldu perşembe gibi karmakarışık bi güne attılar umarım show diziyi bitirmez bu sezon sonuna kadar yada ptesiye atar tam günü pazartesi..

alemin kralı gayet iyi türkiyedeki komedi dizlerinin içinde suskunlar perşembeye konursa sonucu bu olur

katılıyorum show seneye vadi alıp suskunların gününü değiştirirse 2 günü kurtarmış olur yav akıl var mantık var perşembe günü bu tarz bi işin tutması mümkün mü koy pazartesi ye iş yapsın

ewt alemin kralı güzel değil ama bence suskunlar bu zorlu günde iyi reyting alamaz bence onu salı gününe koysalar 2-3 reyting artar

Twitter da baya yorum okudum vadiciler görüntü var ses yok yazmis.reytinglerdeki düsüsün sebebi bu olabilir. Birde cogunlukla kizlar evde babam kv izliyor su anda ses yok diye cildiriyor falan yazmislar, dedigim gibi evin reisi vadi izler ama söz geciremezse mecburen fgsn izler

Twitter da baya yorum okudum vadiciler görüntü var ses yok yazmis.reytinglerdeki düsüsün sebebi bu olabilir. Birde cogunlukla kizlar evde babam kv izliyor su anda ses yok diye cildiriyor falan yazmislar, dedigim gibi evin reisi vadi izler ama söz geciremezse mecburen fgsn izler

ya aga tartışma çıkmasın diye yazmadım ama bunlar sallama vadi nin reytingi 17-18 ten aşağı olamaz bi de şunu söylim vadi nin reytingi düşmedi artmış olabilir fatmagül düştü o kesin ama vadi artmış olabilir

Suskunlar fazla ezel ozentılı bır dızı oldugundan turk halkı aaaa ezelın aynısı dıyıp dızıyı bırakıyor ıste. ben bunun daha ıyısı olan ezelı daha yenı ızledım ezelden kotusunu nıye ızleyeyeyım dıye dusunuyor... belkı 5 yıl sonra yapılsa ezel unutulsa ızlenırdı belkı