26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Kurtlar fener macının golgesınden bıle etkılenmıs :))))))) yıne yokları oynuyor :)))))) 22den sonra macta var ben kurtların durumunu dusunemıyorum :)))))))))

22-23Arasında fatmagulun ve alemın kralının oranları artar ama dıger ıkı dızıyı Allah kurtarsın :)))))))

Fatmagül bu bölümüyle yükselebilir, benden söylemesi.

Mehmet agarın mahkemesı bıtelı 2ay oldu. mehmet agar twmmıze gıttı. temızdwnde tutuklama cıkacagı herkez bılıyordu. bu kv nın bıldıgı bısey degıl yahu abartmayın. artık kv onceden bısey mısey bılemez . kv ye ılerde turkıyede ne olacagını soyleyenler suan ıcerde :))))))))))

Beyazsoy bu Mete karakteri 2 aydanda önce girdi diziye ve girdiginden beri hepse girmekten korkan biriydi ve polat in tek amaci onu iceri atmakti buda mi rastanti

Adamın mahkemesı 2 aydan once bıttı. ama mehmet agarın davası 15 yıldır suruyor. mehmet agar mıletvekılı oldugundan susurluk davasındakı sucu dondurulmustu. mıletvekılıgı bıtınce dava yenıden basladı.. ortada tesaduf felan yok. devlete ust duzey gorevlı teror orgutlerıyle ugrasmıs bırının guvenlıgı onemlıdır. hapısaneden korkma felan yok. hala eskı adelet bakanına suıkast duzenılıyor teror orgutlerı

Kardes vadi nin herseyi önceden bilip bilmemesinin bir önemi yok, önemli olan pana da bunlari ap acik ve en gercekci sekilde gösterme cesareti olmasi

suskunları ızledım mukemmel otesı bı bolumdu, olaylar karısmaya basladı..

fatmagül yine perşembeyi hakimiyetine almış her hafta olduğu gibi :)

Macin baslamasina ragmen vadi 1 reytingden fazla yükselmis ama iki dizide gecen haftaya göre düsük. Her zaman diyorum Vadi nin saati Show tv deki gibi 21.45 dir cünkü calisan erkekler eve daha gec geliyor

maç reytingleri artacak vadi izleyenler maça geçmistir ama vadi ikincilik garanti birinci fatma gül olmus gibi