26 Nisan 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.9%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 5 29.4%
  • Suskunlar (Show)

• Karabükspor - Fenerbahçe Maçı (ATV)

Oy: 7 41.2%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim 4 Mevsim - Final (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Valencia - A.Madrid Maçı (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
FATMAGÜL destanı devam ediyor
)

desene tims kakaladı suskunlari
bu yorumuna hala gülüyorum aga

Insan iki kez ayni yerden sokulur mu be kardesim.
)))) senin buyutugun muhtesemi adam.tutup baska yere satiyor sen ayni kisiyle calismaya devam bu nasil zeka show tv.. show kanali acuna emanet edince kanalda zeka meka kalmamis
)))))))

Insan iki kez ayni yerden sokulur mu be kardesim.
)))) senin buyutugun muhtesemi adam.tutup baska yere satiyor sen ayni kisiyle calismaya devam bu nasil zeka show tv.. show kanali acuna emanet edince kanalda zeka meka kalmamis
)))))))

acun bu akil birakmaz

vadi nin çok daha fazla izlendiği açık ve net ben daha fatmagül izleyen bi insan göremedim keşfe çıktım bi gün yok arkadaş kimse izlemiyo izleyenler yer altında mı yaşıyo nerde bunlar
Ya nasil kimse izlemiyo diyebilirsin 11 reyting aliyo kac defa kimse izlemiyo diyosun kimse izlemese okadar cok reyting almaz.Hem sen hep diyosun hani Vadi 1 milyon izlendi fragmani.Fatmagul-Kerim sahnesi Youtube'da 2 milyon izlendi hemen hemen.

Fatmagul her Persembe oldugu gibi zirveyi almis.Aksam bolumu'nu yine cok begendim bence bu reytingleri hak ediyo.Lutfen Muhtesem Yuzyil ve Fatmagul tartismasi yapilmasin.Ben 2 diziyide cok seviuyorum en cok sevdigim diziler iki dizininde reytingi ortada bence ikiside coooook basarili.

Ya nasil kimse izlemiyo diyebilirsin 11 reyting aliyo kac defa kimse izlemiyo diyosun kimse izlemese okadar cok reyting almaz.Hem sen hep diyosun hani Vadi 1 milyon izlendi fragmani.Fatmagul-Kerim sahnesi Youtube'da 2 milyon izlendi hemen hemen.

link at bakalım kurtlar vadisi pusu nun birçok fragmanı 1 milyonu geçerken bazıları 2 milyonu bazıları 2.5 milyonu geçiyo
kurtlar vadisi filistin in fragmanı tam 9 milyon kez izlendi
link at bakalım 2 milyon izlenen sahneyi hadi bakalım
hee bu arada bölüm fragmanı olacak

sanırım tüm ülkeye gps taktın ve kim ne yapıyor görüyorsun..

suskunların ilk bölümü film gibiydi zaten o bölümlerdeki tempo türkiyede korunamaz.. yabancı diziler bile 40 dkda o kadar hızlı akmıyodu

Hem o sahnede sarki cok izlenmemisti Fatmagul sayesinde 1,2 milyon'u gecti.Umarim bu fragman degil demzsin nedense bu'da fatmagul'de bir sahne.Hem o sarki alev alev yazdim o dizide caldgizi zaman 1,2 milyonu bile gecti.

Hem o sahnede sarki cok izlenmemisti Fatmagul sayesinde 1,2 milyon'u gecti.Umarim bu fragman degil demzsin nedense bu'da fatmagul'de bir sahne.Hem o sarki alev alev yazdim o dizide caldgizi zaman 1,2 milyonu bile gecti.

Takasa bunlar islemez ona ygazeteden ornek vercen tum turkiye sikeci tek kurtlarin kendi sitesi durst
))))))))

sanırım tüm ülkeye gps taktın ve kim ne yapıyor görüyorsun..
perşembe akşamı çık sokağa anlarsın.
suskunların ilk bölümü film gibiydi zaten o bölümlerdeki tempo türkiyede korunamaz.. yabancı diziler bile 40 dkda o kadar hızlı akmıyodu
suskunlardan bişey olmayacağı çok açıktı ilk bölümlerin gazıyla şişirdiler daha 5.bölümde düştü 8.bölümdeki haline bak
ben sana diyorum ki fragman göster sen gidip öpüşme tecavüz falan gösteriyon çok ilginçsin
ben senden fatmagülün fragmanını istiyorum sen bana ne gösteriyon ya ben anlatamıyom ya sen anlamıyon
Takasa bunlar islemez ona ygazeteden ornek vercen tum turkiye sikeci tek kurtlarin kendi sitesi durst
))))))))

vadiyi ve vadi yapımcılarını pananın 1 kez bile şike soruşturmasında isminin dahi geçtiğini gördün mü duydun mu yok bilen biliyo yedirememek bu olsa gerek dünkü cevaplar az gelmiş sana

Umarim kabul etmissindir Fatmagul'un izlenidigini.Ben Kurtlar Vadisi Pusu'nun fragmanlarini her zaman 1 milyon'u gectigini biliyorum ama luten Fatmagul 2 milyon izlendigini kabul et.Hem bence o sarkiyi cok sevdim girdim bide ne gorsem asagidaki yorumlarin cogu bilsen ne yaziyo.Ben Fatmagul'den duydun sarkiyi yaziyo oyle girdim.Umarim bunu da yalan demezsin.

Ya takas evet opusme yaziyo ama sonucta 2 milyon izlenmis demek ki Fatmagul'u de izliyorlarmis.

fatmagülü izlemiyolar öpüşmeyi tecavüzü falan izliyolar
fatmagülün 1 milyonu geçen fragmanı var mı yok ee daha ne fatmgül izlenmiyor. yanlış anlama senin yaşın kaç merak ettim

izlenmiyor boşuna çabalama