Vadi'nin kemik kitlesi diziyi bıraktığından beri reytingler hüsran.Gelecek sene reytingler böyle giderse biter
@Doğu da bırakmış diziyi
Biterse sevinirsiniz artık ben vadiyi kemik izleyicinin bıraktığını düşünmüyorum
Vadi'nin kemik kitlesi diziyi bıraktığından beri reytingler hüsran.Gelecek sene reytingler böyle giderse biter
@Doğu da bırakmış diziyi
kız vadinin kemikleri bu kadar ince mi yani 4 reyting mi ben 9-10 diye biliyordumBiterse sevinirsiniz artık ben vadiyi kemik izleyicinin bıraktığını düşünmüyorum
kız vadinin kemikleri bu kadar ince mi yani 4 reyting mi ben 9-10 diye biliyordum
kösemden önce biterseniz bana 2 yıllık dalga konusu çıkarForuma geldiğimden bu yana ilk defa bu kadar yüksek reyting gördü bu gözler Maç 20 reyting almış nerdeyse helal olsun. Türkiye Kupası finalleri her sene adeta bir görsel şölene dönüşüyor. Dünkü maç baya zevkli ve heyecanlıydı.
Vadiye gelince.. Artık yorum yapasım kalmadı iflahım kesildi. Koskoca çınarın köküne baltayla girdiler. Böyle giderse seneye yayından kaldırılır ki öyle de olacak zaten. Aydın Doğan gerizekalı değildir herhalde. Bu kadar bütçe ayırıp paspas olan bir yapımı tutmaz kanalında. İnşallah seneye tatmin edici bir finalle sonlanır da biz de bu eziyeti çekmemiş oluruz.
Hakkındır şu an bile istediğin kadar dalga geçebilirsin umrumda değil.kösemden önce biterseniz bana 2 yıllık dalga konusu çıkar
Foruma geldiğimden bu yana ilk defa bu kadar yüksek reyting gördü bu gözler Maç 20 reyting almış nerdeyse helal olsun. Türkiye Kupası finalleri her sene adeta bir görsel şölene dönüşüyor. Dünkü maç baya zevkli ve heyecanlıydı.
Vadiye gelince.. Artık yorum yapasım kalmadı iflahım kesildi. Koskoca çınarın köküne baltayla girdiler. Böyle giderse seneye yayından kaldırılır ki öyle de olacak zaten. Aydın Doğan gerizekalı değildir herhalde. Bu kadar bütçe ayırıp paspas olan bir yapımı tutmaz kanalında. İnşallah seneye tatmin edici bir finalle sonlanır da biz de bu eziyeti çekmemiş oluruz.
ona biz karar veririz destere çiğdeme kösem izlemezsen elletmem kendimi sana dedi çiğdem hemen kösemci oldu bu durumda çiğdem kocayı buldu seni onun gibi donu zilli yaparım kösem izlemezsen adın çıkar @Doğu @MEnesYayından kaldırılmaz bence o kadar değil abartmayalım dünkü maç önemliydi
maç olmasaydı 2.olurduk biz valla ben kendi adıma dalga geçilmesini
istemiyorum
@Çiğdem- bilmem ama ben köseme falan bakmıcam bakmaya devam edeceğim
vadimi😉😉
Helal olsun abla duruşunu bozma Her zaman arkandayız 😉Allah allah benim ne izliceğime ben karar veririm beyefendi köseminize bakmaya
devam et sen
biz safiye sultanız hala öğrenemedin mi melun''Ona biz karar veririz'' ne ya
Ben karar verebilirim ama.Allah allah benim ne izliceğime ben karar veririm beyefendi köseminize bakmaya
devam et sen
Safiye ne la, Emre sultan de de inanalımbiz safiye sultanız hala öğrenemedin mi melun
bedel
2 sezondur ATV'yi perşembe günü sırtlayan dizi.
4,12 reytingi 5'e yuvarlayan ilk insan.ABC'de 4.12 almış