kızz geçen hafta nerde 1.ciydik tövbe yarabbi survivor 1.ciydi ondan öncekida recep bu haftada maç 3 haftadır 1.değiliz şunu diyorum ben maç yada survivor olmasın vadinin alacağı reyting 5 olucak ha 4 ha 5 çok fark etmiyor yanı bizim alacağımız reyting belli maç survivr hiçbiri olmasın yine 5 alacaz oyüzden etkilemiyor onlar bizi onlar olsad olmasada bizim alacağımız reytingler 4-5 değişmiyor bunun sebebide kemik kitle dağıldı 7 net kitlemiz vardı 2 reytinglik kemik kitlemiz vadiden koptu haftaya maç survivor olmasın kabaca en yüksek reytingimiz 5 olucak biz hiçbir zaman rakip programlarla alakalı olmadık kendi ipimizi kendimiz kesiyoruzCanım survivor lada maçlada ilgisi var dünkü maç önemliydi kupa maçıydı bu kadar
rating almasında bence sorun yok evet geçen haftada 4 rating aldık ama 1.sıradaydık
dünkü bölüm güzeldi ama dediğin gibi yusuf polatın oğlu olmayacaktı şimdide pusatın
ölmemesi lazım kendi adına yorum yap canım ben izlemeye devam edeceğim
inşallah yeni sezon daha iyi olacaktır
Bence vadikızı senin dediğin gibi 50 yaşında olduğu için arada gidiyorkızz geçen hafta nerde 1.ciydik tövbe yarabbi survivor 1.ciydi ondan öncekida recep bu haftada maç 3 haftadır 1.değiliz şunu diyorum ben maç yada survivor olmasın vadinin alacağı reyting 5 olucak ha 4 ha 5 çok fark etmiyor yanı bizim alacağımız reyting belli maç survivr hiçbiri olmasın yine 5 alacaz oyüzden etkilemiyor onlar bizi onlar olsad olmasada bizim alacağımız reytingler 4-5 değişmiyor bunun sebebide kemik kitle dağıldı 7 net kitlemiz vardı 2 reytinglik kemik kitlemiz vadiden koptu haftaya maç survivor olmasın kabaca en yüksek reytingimiz 5 olucak biz hiçbir zaman rakip programlarla alakalı olmadık kendi ipimizi kendimiz kesiyoruz
@vadikızı bizim köyün nineleri gibi bence ben eminim hahahaBence vadikızı senin dediğin gibi 50 yaşında olduğu için arada gidiyor
Olabilir bende şüphelenmeye başladım kendisinden@vadikızı bizim köyün nineleri gibi bence ben eminim hahaha
aaa ne yapacam gerçekten ben yaklasık 10 yıldır perşembeleri hep vadi açık olurdu çok zor alışıcam vlla
kösem için barış arduç deniyr engin akyürek deniyor kolay alışırsın sen merak etme ama @Doğu nun alışması için adriana lima falan lazımaaa ne yapacam gerçekten ben yaklasık 10 yıldır perşembeleri hep vadi açık olurdu çok zor alışıcam vlla
Doğrudur ama düşüş oldukça fark ettiriyor kendini bu da bir gerçek. Yani belki senaryodan kaynaklı belki de genel izleyiciden bilemiyorum ama yeni sezona güzel başlangıç hedefleri varsa sağlam takviyeler gerekiyor.@denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @kerim yavuz @Harunnn60
vadinin bu reytingi geçen haftaya göre iyi 20 reytinglik final maçı üstelik GS-fb derbisi vadinin böyle bi ortamda geçen haftayla aşağı yukarı aynı oranları alması bölümün mükemmel ötesi olmasındadır. Dikkat ederseniz özet nerdeyse yeni bölüm kadar haftaya ikiye katlanacaktır oranlar
@batuhankaralar maç ve diziler arasında tost oldu falan demişsin ulan totalde en çok izlenen dizi üstelik özetimizi geçen tek bir dizi var dünkü bölüm ölenlere çok sinirlensemde yılın en heycanlı bölümüydü kabul etmek lazım haftaya görüşürüz
evet rakip programlardan etkilenmeyiz o yorumun doğru ama maçlar hariç hele hele böyle bi maçtan etkilenecek en büyük dizi kurtlar vadisidir dünkü bölüm mükemmel ötesi olmasaydı alacağımız oran inan 3 ü geçmezdi haftaya müthiş bi patlama bekliyorum çünkü özet nerdeyse yeni bölümlerle aynı almış her bölüm böyle heycanlı olsa uçarızkızz geçen hafta nerde 1.ciydik tövbe yarabbi survivor 1.ciydi ondan öncekida recep bu haftada maç 3 haftadır 1.değiliz şunu diyorum ben maç yada survivor olmasın vadinin alacağı reyting 5 olucak ha 4 ha 5 çok fark etmiyor yanı bizim alacağımız reyting belli maç survivr hiçbiri olmasın yine 5 alacaz oyüzden etkilemiyor onlar bizi onlar olsad olmasada bizim alacağımız reytingler 4-5 değişmiyor bunun sebebide kemik kitle dağıldı 7 net kitlemiz vardı 2 reytinglik kemik kitlemiz vadiden koptu haftaya maç survivor olmasın kabaca en yüksek reytingimiz 5 olucak biz hiçbir zaman rakip programlarla alakalı olmadık kendi ipimizi kendimiz kesiyoruz
düşüşteyiz diplere gidiyoruz ama dünkü bölüm gerçekten müthişti maç olmasa rahat zirvede olurdukDoğrudur ama düşüş oldukça fark ettiriyor kendini bu da bir gerçek. Yani belki senaryodan kaynaklı belki de genel izleyiciden bilemiyorum ama yeni sezona güzel başlangıç hedefleri varsa sağlam takviyeler gerekiyor.
bölümü bende beğendim ama bölümü güzel kılan sahnelerin hepsinde pusat vardı 1.sırda pusattı bölümü güzel kılan 2.sırada raskoln shneleri geliyordu onuda öldürdüler hüsnü kavgası ve andrei baskın sahneleri güzeldi onlarında ölmesi gündemde pusat zten ölücek demek istediğim şey bölümü bu sevdiğimiz 3-4 oyuncunun olmasıyla güzelleşti ama senaristler bunların hepsinide bu sezon çıkarmayı düşünüyor oyüzden yeni sezona umutlanamıyorum bölümün en sıkıcı yerleri kuzuzadeler yemek sahnesi ve yusufla zeynebin saçma sapan konuşma sahneleriydi senaristler bölümü güzelleştiren pusat gibi oyuncuları öldürüp bölümün temposunu düşüren yusuf zeynep gibi oyuncuları 2.sezona tasıyacak bu sezonun uzayan bölümlerinde zaten tek tek sevdiğimiz oyunculara veda edecez gibi görünüyor@denizz19 @batuhankaralar @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @kerim yavuz @Harunnn60
vadinin bu reytingi geçen haftaya göre iyi 20 reytinglik final maçı üstelik GS-fb derbisi vadinin böyle bi ortamda geçen haftayla aşağı yukarı aynı oranları alması bölümün mükemmel ötesi olmasındadır. Dikkat ederseniz özet nerdeyse yeni bölüm kadar haftaya ikiye katlanacaktır oranlar
@batuhankaralar maç ve diziler arasında tost oldu falan demişsin ulan totalde en çok izlenen dizi üstelik özetimizi geçen tek bir dizi var dünkü bölüm ölenlere çok sinirlensemde yılın en heycanlı bölümüydü kabul etmek lazım haftaya görüşürüz
Umarım toparlanır. Keşke sezon finaline gelecek hafta girse iyi olur.evet rakip programlardan etkilenmeyiz o yorumun doğru ama maçlar hariç hele hele böyle bi maçtan etkilenecek en büyük dizi kurtlar vadisidir dünkü bölüm mükemmel ötesi olmasaydı alacağımız oran inan 3 ü geçmezdi haftaya müthiş bi patlama bekliyorum çünkü özet nerdeyse yeni bölümlerle aynı almış her bölüm böyle heycanlı olsa uçarız
düşüşteyiz diplere gidiyoruz ama dünkü bölüm gerçekten müthişti maç olmasa rahat zirvede olurduk
malesef katılıyorum Allah bildikleri gibi yapsın bunları nerde sevdiğimiz adam var onu öldürüyolarbölümü bende beğendim ama bölümü güzel kılan sahnelerin hepsinde pusat vardı 1.sırda pusattı bölümü güzel kılan 2.sırada raskoln shneleri geliyordu onuda öldürdüler hüsnü kavgası ve andrei baskın sahneleri güzeldi onlarında ölmesi gündemde pusat zten ölücek demek istediğim şey bölümü bu sevdiğimiz 3-4 oyuncunun olmasıyla güzelleşti ama senaristler bunların hepsinide bu sezon çıkarmayı düşünüyor oyüzden yeni sezona umutlanamıyorum bölümün en sıkıcı yerleri kuzuzadeler yemek sahnesi ve yusufla zeynebin saçma sapan konuşma sahneleriydi senaristler bölümü güzelleştiren pusat gibi oyuncuları öldürüp bölümün temposunu düşüren yusuf zeynep gibi oyuncuları 2.sezona tasıyacak bu sezonun uzayan bölümlerinde zaten tek tek sevdiğimiz oyunculara veda edecez gibi görünüyor
aaa ben kötü bölümde olsa pembe gözlük takıp olsun diyip geçemiyorum çok sinirim bozuluyor bizlerin vadi sevgisi başka hayatımız gibi oldu çoğu insandan daha ciddiye alıyoruz geçen haftalarda pusat ölürse yeni sezonu takip etmicem bu sezonu noktalıcam demiştim dün aynı sözleri sende söyledin bizim gibi vadicileri bile koparıcak bunlar seneye 3 reyting oynarlar zaten bu kafayla giderseler bizde kendimizi boşu boşuna yoruyoruz burda🙁malesef katılıyorum Allah bildikleri gibi yapsın bunları nerde sevdiğimiz adam var onu öldürüyolar
aynen bende sinir krizi geçirecem artıkaaa ben kötü bölümde olsa pembe gözlük takıp olsun diyip geçemiyorum çok sinirim bozuluyor bizlerin vadi sevgisi başka hayatımız gibi oldu çoğu insandan daha ciddiye alıyoruz geçen haftalarda pusat ölürse yeni sezonu takip etmicem bu sezonu noktalıcam demiştim dün aynı sözleri sende söyledin bizim gibi vadicileri bile koparıcak bunlar seneye 3 reyting oynarlar zaten bu kafayla giderseler bizde kendimizi boşu boşuna yoruyoruz burda🙁