26 Mayıs 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx Karadayıya laf atma kendi dizine bak 7 'lerde pinekliyo :A

rıza baba mahirin şamarını yiyince soluğu cuma gününde aldı rıza baba neden pazarteside duramadı sanıyorsun çünkü yemedi tombalağı :) tabi daha sonra cumada tutunamadı şimdi prostatlı gibi oraya buraya azar azar reyting damlatıp duruyor tüm bu çektikleri mahirin şamarı yüzünden :))
senin menon haremde kukumav kuşu gibi oturup, kuşum sümbülle entrika çevirmekten koskoca imparatorluğun içine ederlerken seyirci tek tek terketti diziyi:))
hiç samimi değilsin meno değil de meryem olaydı isterse dünyanın içine şey etsin aferin yavrum devam et derdin :F

Survivor açık ara zirvede :)

Karadayı uzun sürmesine rağmen Survivorla baş edememiş.Dizi bitmiş ağlayanı yok
:ok: aynen panpa:X

Survivor muhteşem gitmiş tebrikler. :D

Karadayı 8'lere düşmüş bu sene final yapmamasının bedelini ödeyecekler gibi diğer sezon. :A

Farketmez :D

8 reytingin neyini beğenmiyonuz :bağır:
aga reytignten ziyade dizinin izlenecek bir yanı kalmadı resmen aşk dizisi oldu dün 15 dakka izledim kenandan soğudum resmen malesef bu sezon bitmesi gerekiyordu senaryo diye bişey yok ortada

sizin tnt deki sezonunuza biliriz panpa Allah kimseye nasip etmesin:)

yok artıkın :F :F :F :F agb de patlayan dolu iş var :A arka sokaklar agb de 6 da aldı 16 da aldı misal:X
kimseye nasip mi etmesin 14 reyting alıyorduk tnt de :kiki: yani sizin şuan rüyanızda göremeyeceğiniz reytingi biz 9.sezonumuzda tnt gibi bi kanalda alıyorduk en düşük reytingte 7 idi :D karşılaştırma istiyosan vadinin 4.sezon reytinglerine bakman yetecektir :D

aga reytignten ziyade dizinin izlenecek bir yanı kalmadı resmen aşk dizisi oldu dün 15 dakka izledim kenandan soğudum resmen malesef bu sezon bitmesi gerekiyordu senaryo diye bişey yok ortada
Yaw zaten bende öyle diyorum bu sezon bitmesi lazım ama kanal ve yapımcı anlaşmışlar bitirmiyolar yapıcak bişey yok :bilmem:Senaryo takındı zaten ne yapcakalr bilmiyorum :(

sizin tnt deki sezonunuza biliriz panpa Allah kimseye nasip etmesin:)

yok artıkın :F :F :F :F agb de patlayan dolu iş var :A arka sokaklar agb de 6 da aldı 16 da aldı misal:X
De get totoş sallama :kiki:

kimseye nasip mi etmesin 14 reyting alıyorduk tnt de :kiki: yani sizin şuan rüyanızda göremeyeceğiniz reytingi biz 9.sezonumuzda tnt gibi bi kanalda alıyorduk en düşük reytingte 7 idi :D karşılaştırma istiyosan vadinin 4.sezon reytinglerine bakman yetecektir :D
ilk dönemleri biliriz 6 küsürler alırdı :X 20 bölüm kötü gitti orada ayrıca çok övdüğün vadi şu an ab de 6 alaamıyor :X

ilk dönemleri biliriz 6 küsürler alırdı :X 20 bölüm kötü gitti orada ayrıca çok övdüğün vadi şu an ab de 6 alaamıyor :X
kurtlar vadisi tarihinin totalde 7 nin altında reytingi yoktur tnt sezonu da dahil :D :D
ayrıca yaz geldi düşer çıkar dizinin potansiyeli belli yeni sezonda yine uçar sonuçta 11 yıllık yıpranmaya rağmen hala tepede bir dizi ve bunun dünyada örneği yok

İşte bende sana cevaben diyorumki senaryo kötü olmasına rağmen 8 reyting gayet iyi :D
evet aga reyting iyi hafif düşüşte olsa iyi bu da kenan sayesinde bence o olmasa finali çoktan yapmıştı karadayı

kurtlar vadisi tarihinin totalde 7 nin altında reytingi yoktur tnt sezonu da dahil :D :D
ayrıca yaz geldi düşer çıkar dizinin potansiyeli belli yeni sezonda yine uçar sonuçta 11 yıllık yıpranmaya rağmen hala tepede bir dizi ve bunun dünyada örneği yok
dünyada örneği var azıcık amerikaya bak 10 sezonu geçip de zirvede yer alan dolu dizi var :X
neyse zaten zerda ile karşılaşmıyım bir ist.masalı ile karşılaşayım yok olmadaı uzun özet olsun olmadı çarşambadan perşembeye geçelim taktiğiyle tutan dizilerle işim olmaz bana my gibi taktik yapmadan zirvede yer alabilen diziler lazım :) konuşma burada bitmiştir konu kilitlenmesin yakamoz konu dışına çıkılınca hassaslaşıyor direkt kilitliyor :F