hiç samimi değilsin meno değil de meryem olaydı isterse dünyanın içine şey etsin aferin yavrum devam et derdinrıza baba mahirin şamarını yiyince soluğu cuma gününde aldı rıza baba neden pazarteside duramadı sanıyorsun çünkü yemedi tombalağıtabi daha sonra cumada tutunamadı şimdi prostatlı gibi oraya buraya azar azar reyting damlatıp duruyor tüm bu çektikleri mahirin şamarı yüzünden
)
senin menon haremde kukumav kuşu gibi oturup, kuşum sümbülle entrika çevirmekten koskoca imparatorluğun içine ederlerken seyirci tek tek terketti diziyi)
Survivor açık ara zirvede
Karadayı uzun sürmesine rağmen Survivorla baş edememiş.Dizi bitmiş ağlayanı yok
Farketmezbnm dizim 4.sezonda2 değil
8 reytingin neyini beğenmiyonuzSurvivor açık ara zirvede
Karadayı uzun sürmesine rağmen Survivorla baş edememiş.Dizi bitmiş ağlayanı yok
my ilk 2 sezon 10 un altına düşse intihar sebebiydiFarketmez![]()
O zaman Agb vardı galibamy ilk 2 sezon 10 un altına düşse intihar sebebiydiama sizin için normal tabi ne de olsa 5 reytinglerle geldiniz buralara
![]()
bizde 11 deyiz ama fark atıyoz ne olacakbnm dizim 4.sezonda2 değil
sizin tnt deki sezonunuza biliriz panpa Allah kimseye nasip etmesinbizde 11 deyiz ama fark atıyoz ne olacak![]()
yok artıkınO zaman Agb vardı galibaAgb zamanında 10'un altında reyting alını dövüyolardı zaten
![]()
aga reytignten ziyade dizinin izlenecek bir yanı kalmadı resmen aşk dizisi oldu dün 15 dakka izledim kenandan soğudum resmen malesef bu sezon bitmesi gerekiyordu senaryo diye bişey yok ortadaFarketmez
8 reytingin neyini beğenmiyonuz![]()
kimseye nasip mi etmesin 14 reyting alıyorduk tnt desizin tnt deki sezonunuza biliriz panpa Allah kimseye nasip etmesin
yok artıkın![]()
![]()
![]()
agb de patlayan dolu iş var
arka sokaklar agb de 6 da aldı 16 da aldı misal
![]()
Yaw zaten bende öyle diyorum bu sezon bitmesi lazım ama kanal ve yapımcı anlaşmışlar bitirmiyolar yapıcak bişey yokaga reytignten ziyade dizinin izlenecek bir yanı kalmadı resmen aşk dizisi oldu dün 15 dakka izledim kenandan soğudum resmen malesef bu sezon bitmesi gerekiyordu senaryo diye bişey yok ortada
De get totoş sallamasizin tnt deki sezonunuza biliriz panpa Allah kimseye nasip etmesin
yok artıkın![]()
![]()
![]()
agb de patlayan dolu iş var
arka sokaklar agb de 6 da aldı 16 da aldı misal
![]()
takas cevabı vermişFarketmez
8 reytingin neyini beğenmiyonuz![]()
ilk dönemleri biliriz 6 küsürler alırdıaga reytignten ziyade dizinin izlenecek bir yanı kalmadı resmen aşk dizisi oldu dün 15 dakka izledim kenandan soğudum resmen malesef bu sezon bitmesi gerekiyordu senaryo diye bişey yok ortada
kimseye nasip mi etmesin 14 reyting alıyorduk tnt deyani sizin şuan rüyanızda göremeyeceğiniz reytingi biz 9.sezonumuzda tnt gibi bi kanalda alıyorduk en düşük reytingte 7 idi
karşılaştırma istiyosan vadinin 4.sezon reytinglerine bakman yetecektir
![]()
lafı değiştirme şimdi meryeme laf yokhiç samimi değilsin meno değil de meryem olaydı isterse dünyanın içine şey etsin aferin yavrum devam et derdin
aynen panpa
![]()
Takas cevap vermişte o senaryodan bahsediyo sen reytingden bahsediyosuntakas cevabı vermiş![]()
Senaryo kötüyse otomotikman reytingte kötü oluyorTakas cevap vermişte o senaryodan bahsediyo sen reytingden bahsediyosun![]()
İşte bende sana cevaben diyorumki senaryo kötü olmasına rağmen 8 reyting gayet iyiSenaryo kötüyse otomotikman reytingte kötü oluyor![]()
kurtlar vadisi tarihinin totalde 7 nin altında reytingi yoktur tnt sezonu da dahililk dönemleri biliriz 6 küsürler alırdı20 bölüm kötü gitti orada ayrıca çok övdüğün vadi şu an ab de 6 alaamıyor
![]()
evet aga reyting iyi hafif düşüşte olsa iyi bu da kenan sayesinde bence o olmasa finali çoktan yapmıştı karadayıİşte bende sana cevaben diyorumki senaryo kötü olmasına rağmen 8 reyting gayet iyi![]()
dünyada örneği var azıcık amerikaya bak 10 sezonu geçip de zirvede yer alan dolu dizi varkurtlar vadisi tarihinin totalde 7 nin altında reytingi yoktur tnt sezonu da dahil![]()
ayrıca yaz geldi düşer çıkar dizinin potansiyeli belli yeni sezonda yine uçar sonuçta 11 yıllık yıpranmaya rağmen hala tepede bir dizi ve bunun dünyada örneği yok