26 Mayıs 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurtlar vadisi tarihinin totalde 7 nin altında reytingi yoktur tnt sezonu da dahil :D :D
ayrıca yaz geldi düşer çıkar dizinin potansiyeli belli yeni sezonda yine uçar sonuçta 11 yıllık yıpranmaya rağmen hala tepede bir dizi ve bunun dünyada örneği yok

evet aga reyting iyi hafif düşüşte olsa iyi bu da kenan sayesinde bence o olmasa finali çoktan yapmıştı karadayı
Kenan olmazsa zaten bitmişti dizi adam rolünün hakkını veriyo :D

dünyada örneği var azıcık amerikaya bak 10 sezonu geçip de zirvede yer alan dolu dizi var :X
neyse zaten zerda ile karşılaşmıyım bir ist.masalı ile karşılaşayım yok olmadaı uzun özet olsun olmadı çarşambadan perşembeye geçelim taktiğiyle tutan dizilerle işim olmaz bana my gibi taktik yapmadan zirvede yer alabilen diziler lazım :) konuşma burada bitmiştir konu kilitlenmesin yakamoz konu dışına çıkılınca hassaslaşıyor direkt kilitliyor :F
çarşambadan perşembeye geçtiğinde 20 bölüm olmuştu daha 2.sezondu ve kendi gününde kendi saatined efsane oldu bahaneye bak :F:F dizi 11 reytingle perşembeye geldi hemde en zorlu dizişleri ezerek zirveye tırmandı pohpohlanıp sonra balon gibi sönerek düşmedi bazıları gibi :))))))))
dünyada örneğini göremedik bunun boş lafları geçelim dolu dizi varmış yav he he :D

Kenan olmazsa zaten bitmişti dizi adam rolünün hakkını veriyo :D
hala neyi tartışıyon diziyi haldır huldur savunan @destere bile ilk 5 dk ve son 30 dk yi izliyor :F 120 dk den 35 dk yani :X dizi iyi olsa zaten 2.sezondan bu kadroyla tek rakibi maunken 8 almaz:X

çarşambadan perşembeye geçtiğinde 20 bölüm olmuştu daha 2.sezondu ve kendi gününde kendi saatined efsane oldu bahaneye bak :F:F dizi 11 reytingle perşembeye geldi hemde en zorlu dizişleri ezerek zirveye tırmandı pohpohlanıp sonra balon gibi sönerek düşmedi bazıları gibi :))))))))
dünyada örneğini göremedik bunun boş lafları geçelim dolu dizi varmış yav he he :D
aç bak panpa örnek grey's anatomy adamlar 11.sezonda abd de hala zirvede çok zor bir iş değil yani :F aynı şekilde two anda half men de 11.sezonda ve 10 sezonu zirvede dizinin :A

ayrıca çarşamba her babayiğidin harcı değildir ancak my ve yaprak dökümü gibi türk televizyonlarının en iyi işleri zirveyi alabilir :) perşembe günü vadinin taktik üzerine taktik uygulaması ile 2.sezon sonu anca rahat zirve yüzü gördü dizi yani boşuna çabalama reytingler ortada :X
hadi uğurlar ola (bu mesajı da dünyada örneği yok demene yazdım okuyan da gerçekten örneği yok sanır :F )

hala neyi tartışıyon diziyi haldır huldur savunan @destere bile ilk 5 dk ve son 30 dk yi izliyor :F 120 dk den 35 dk yani :X dizi iyi olsa zaten 2.sezondan bu kadroyla tek rakibi maunken 8 almaz:X

aç bak panpa örnek grey's anatomy adamlar 11.sezonda abd de hala zirvede çok zor bir iş değil yani :F aynı şekilde two anda half men de 11.sezonda ve 10 sezonu zirvede dizinin :A

ayrıca çarşamba her babayiğidin harcı değildir ancak my ve yaprak dökümü gibi türk televizyonlarının en iyi işleri zirveyi alabilir :) perşembe günü vadinin taktik üzerine taktik uygulaması ile 2.sezon sonu anca rahat zirve yüzü gördü dizi yani boşuna çabalama reytingler ortada :X
hadi uğurlar ola (bu mesajı da dünyada örneği yok demene yazdım okuyan da gerçekten örneği yok sanır :F )
bunu bende değil köşe yazarları söylüyor güzel kardeşim :D
çarşambanın boş bir gün olmasından dolayıdır vadi boş günlerin dizisi değil dolu günü boşaltan efsane dizidir bir dizi gelecek ve ülkenin en çok izlenen 2 dizisi zerda ve bir istanbul masalını yerle yeksan edecek deseler o zaman heralde herkes gülerdi ama vadi hayalleri gerçekleştirmeyi sevdiği için yaptı yine yapacağını ambargoyu dolu güne uyguladı boş güne değil :))))) hemde bazıları gibi her sezon düşmedi aksine finale kadar yükseldi :kiki:

Ben bişey tartışmıyorum senin saldırmalarına cevap verdim

oppala aşkım oppala aşk senin için tombala olala olala :F :F :F bazı mesajlar ajdar şarkıları ka anlamsız :X

bunu bende değil köşe yazarları söylüyor güzel kardeşim :D
çarşambanın boş bir gün olmasından dolayıdır vadi boş günlerin dizisi değil dolu günü boşaltan efsane dizidir bir dizi gelecek ve ülkenin en çok izlenen 2 dizisi zerda ve bir istanbul masalını yerle yeksan edecek deseler o zaman heralde herkes gülerdi ama vadi hayalleri gerçekleştirmeyi sevdiği için yaptı yine yapacağını ambargoyu dolu güne uyguladı boş güne değil :))))) hemde bazıları gibi her sezon düşmedi aksine finale kadar yükseldi :kiki:
Biz 4.sezonumuzda 20 reytingle dans ediyorduk bunlar 7 alıyor ve seviniyor :kiki:

Ben bişey tartışmıyorum senin saldırmalarına cevap verdim
ben gerçeği söyledim tek rakibi macunken dizi 8 e düşüyor bir de diğer günler olsa napacaktı merak ediyorum misal cumartesi macun-as-şt çarşamba dikmen-my perşembe ah-kvp-ak cuma medcezri-karagül :A

ben gerçeği söyledim tek rakibi macunken dizi 8 e düşüyor bir de diğer günler olsa napacaktı merak ediyorum misal cumartesi macun-as-şt çarşamba dikmen-my perşembe ah-kvp-ak cuma medcezri-karagül :A
Tek rakip diyosunda başka rakip gelince ne oluyo geldiği gibi gidiyo başka yapım tutmuyor :D

Karadayı baya düşmüş.Kesinlikle bitmeliydi ve kenan şu bıyıkları kestirmeliydi yanlış karar devam...
Survivor o bölüm ile yıkmış ortalığı.Sosyal Medya çalkalanmış zaten Acun bile çalkalandı kendi oyununa.:FSerenay gitti reytingler tavan yaptı güzel...

Karadayiyi biraktigimdan beri bayagi düsüyor, senaryosu ben birakmadan önce bayagi bozmustu sanirim diziyi etkileyecek ilerki dönemlerde.

Karadayı Total de düşmüş
Survivor ortalamalarda gitmiş
Kanal D nin filmleri kötü gitmiş...

Dün akşam biraz Karadayı izleyeyim dedim. Hiç beğenmedim. Ben de @takas'ın dediği sahneden itibaren izlemeye başladım. 20 dakika da bütün ahlaksızlıklar vardı. Rakı içmeler mi dersin, öpüşmeler mi, sevişme mi dersin her şey vardı. Türk toplumunun yaşamı bu mu arkadaş.

Gel gelelim dizinin süresine. Özetle beraber birisi izlemek istese 4 saat 20 dakika izlemiş olacak. 8'de başlayıp 12'ye kadar dizi mi sürermiş.

Arka sokaklar rahat gecer artık deli karakterler olacakta tutacak @destere ozamanki ab dizileri Osmanlı derin devlet Leyla ile mecnun karadayı kanıtın yokluğu akasyA duraGinin yokluğu ab de 23. Yaptı şimdi dizinin reklamını yapan bir dizi küçük aga eğer kanal d kAnit seklinde bir polisiye yaPsin arka sokaklar uçar Sultan uğruna arka sokakları yaktılar sultanı al pazar saat 20 ye iste boyle

survivor müthiş bölümüyle müthiş reytingler almış totalde 11i geçerek rahat zirvede yer almış ab de 11.7 alarak zirve abc1 de 10.7 ile zirve :) (bu arada bazıları diyodu survivor çok şişiriyolar bu sene yine karadayıya geçilecek falan selam olsun :D )
bence karadayıya fazla kötü yorum yapılmış yani ben izlemiyorum ama dizi 4-5 almış sanacak yorumlara bakılırsa oysa ki total 8i geçmiş ab 8.5 almış abc1 9u geçmiş yani durumu çok iyi :bilmem:
beni affet döktürüyo helal olsun diziye :)
bir hikayem var kötü gitmiş
my gizli dünya kötü gitmiş

ay dile üdşmek mi deddiydin @Forumdash @destere :F şimdi bu durumda da dile düşmesin de nolsun :F

2.sezon bitmeden 8 e düşmüş karadayı durumu kötü
survivor yazdan etkilenmiyi maşallah
mihrap yerinden firar etmiş
Neyin havasını atıyorsun anlamadım ki??? Sana dizinin "ohaaa xemrexxx diline düşücez" diyende benim 00:18'de bittiğini söyleyen de benim :X

Aslında dizinin 23:38'da bitmesi gerekirken adamlar 4.reklama girdi. 23:38'de girdi 23:53'de filan tekrar yayına girdi 23:58'de filan 5.kuşak reklamını verdi 00:16'da tekrar gösterilen yeri gösterdi 00:18'de jeneriğiyle bitti. Nerdeyse 40 dk ile reklam şöleni yaptılar adamlar...

40'dakka da çok mu reyting alıcakti diceksin onun cevabı da var;
atv Charlie'nin Meleklerini 23:20'de yayına soktugunda 00'a kadar yayınlıyormuş ve 2.5 reyting alıyormuş

28CHARLIE'NIN MELEKLERIATV23:22:1424:00:492.558.11
Bucugu senin olsun, atv o reklam kusağini vermeyip [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] yayınlasaydı 2 reyting daha kat yine aynı reytingimizi alırmışız:)

Bu arada reytingine saldırırken AB oldugu hiç dile getirmemişssin oysa her hafta total olmuş diye dillendiriyordun:X