26 Mart 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Not Defteri o kadar tanıtıma fiyasko bir başlangıç yapmış..

Sevdaluk yükselmiş ama halen yetersiz maalesef..
Bir anda ne kadar yükselmesini bekliyorsun yeni saat diliminde 1 küsür reyting artmış bu en azından yükselmesi için iyiye işaret. Eğer aynı reklam stratejisini ve uzun özetli yayınlanmayı da haftaya uygularsa ben AB izleyiciyi çekebileceğini düşünüyorum çünkü senaryonun farkına varacak izleyici.
Mesela Cumartesi günü Fatih Harbiye'den sonra tekrarı olacak bu çok iyi dizi için.

Bu itham haksızlık birkere reytinge göre dizi izlesem Bugünün Saraylısı'nı izlemem Cumartesi en sonlarda yer alıyor.

Ben Kenan ve Tuba'nın olduğu her işi izlerim,reytingi ne olursa olsun.
sana bir itham yok senin ithamina cevap var

Her neyse bana eyvallah Emre'de yok ben çıkıyorum.

Akşama muhalefet aleyhinde yayınlarınla görüşürüz,elbet bizimde söyleyecek iki çift sözümüz olur.
eminsin yani yeni bir orjinal olay yapacaklarini))) dün Sarıgül okulda propaganda yapmış okul müdürüyle kavga etmiş ama haber değeri olmadığı için eklemedim. Sarıgül orjinal bişey yapınca haber yaparım))

Sabah'da okudum ben onu yeni haberlerle gel.

Başlayın başlayın.
Yoksa geriden gelmek zorunda kalacaksınız

Ömre Bedel Öyle Bir Geçer Zaman ki'ye direnemedi yoksa efsane devam edip 3 sezon giderdi.

My her iki gruptada artmış.
Görüldüğü gibi my a rakip gelsin 5 lere düşer diyenler su tabloya baksın özeti 6 alıyor

Galip ab de ne yapmis öyle 33.sırada ve 51 share😱

Muhteşemim yine çok iyi gitmis zirvenin tek sahibi
) Kpa reklam vermeye başladı mi acaba

kara para aşk yükselmeye devam ediyor fark 3 reyting my tırsmaya başlamıştır

bikaç haftaya zirveyi alır daha ilk haftadan dedik çoğu kişi bu dizi tutmuştur kurt seyit ise tutmamıştır
ama bazı reytingten çakmayan ve kanal fanlığından ne yapacağını şaşırmış arkadaşlara laf anlatamadık
kurt seyit total 7 ab 10 kara para 5 reyting aldı nasıl o tutuyo bu tutmuyo diye gülüyodu beyefendi
biraz çözümleme zaten neyin ne olduğu belli kurt seyit 3 hafta içinde yayından kaldırılır

Dizi düşer yaranamaz yükselir yaranamaz ne çekti sizden be

Muhteşem Yüzyıl iki gruptada zirvede tebrikler

Kara Para Aşk gümbür gümbür geliyor ab'de nerdeyse 2 reyting artmış.

Kızılelma çok kötü,Sevdaluk ab'de artmış,iyi

Kpa reyting sonuçları,oranlar ve sıralama müthiş.giderek yükseliyoruz.işte zirveye böyle emin ve yavaş adımlarla gitmek daha güzel.zirveden başlayıp yere çakılmaktansa.
Not:anticilerin bahaneleri hiç bitmez hiç.