26 Kasım 2024 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Bahar - 26. Bölüm | Show TV

• Bir Gece Masalı - 13. Bölüm | ATV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 25. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Aşk Evlilik Boşanma - 2. Bölüm | NOW

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,437
Puanı
860
1715080621370-png.126775

1715080639948-png.126776

Aşk Evlilik Boşanma'm artar inşallah, merakla bekliyorum yeni bölümü. :Z:bhr:

Total | (21) | 1,81
AB | (12) | 2,14
ABC1 | (18) | 2,03
Ask evlilik bosanma salinin lideri olacakmiada bilmem herkesi devirecekmis

Tabi Kizilciktaki Aleve guvenildi o alevi alev yapan ekipdi

alev hanim kac bolume kapaklaniyorsun 😅😅1 reyting icinmiydi ?

Rezalet dizi 50+kadinin neden askini izlesin izleyci ? Kargaseven tutan isini gormedim ekranda en rezaleti bu oldu
6 bolumu gorecekmi ?
------

Total | (21) | 1,81
AB | (12) | 2,14
ABC1 | (18) | 2,03
Ask evlilik bosanma salinin lideri olacakmiada bilmem herkesi devirecekmis

Tabi Kizilciktaki Aleve guvenildi o alevi alev yapan ekipdi

alev hanim kac bolume kapaklaniyorsun 😅😅1 reyting icinmiydi ?

Rezalet dizi 50+kadinin neden askini izlesin izleyci ? Kargaseven tutan isini gormedim ekranda en rezaleti bu oldu
6 bolumu gorecekmi ?
Bide utanmadan bahar karsisinda bahar jenerik tarzi bisey hazirladilar çicekli boceli afis 😅😅ya bu ulkede yaradici yapimci yokmu Allah askina herkes neden bir birinin taklidini yapiyor ?

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: AhmetBayram
  • Aynen
Reactions: AhmetBayram
aşk evlilik boşanma yapım şirketinden dolayı tutmadı yerine şakirpaşa mucizeler ve skandalları getirecektir aşk evlilik boşanma pazar olsaydı farklı olacaktı sen ağlama istanbul'da salı günü olacaktır

aşk evlilik boşanma yapım şirketinden dolayı tutmadı yerine şakirpaşa mucizeler ve skandalları getirecektir aşk evlilik boşanma pazar olsaydı farklı olacaktı sen ağlama istanbul'da salı günü olacaktır
Ask evlilik bosanmayi medyapim yapinca tutacakmiydi ?
------

Sakir Pasayi Kizilcik karsisinda ezirdmek istiyo kanal 😅mantik yapib pazara ve ya cumartesiye koysa okey onuda batirirsa kanal artik ocaktan sonra kanala kimse dizi hazirlamaz

Son düzenleme:
  • Olmamış
Reactions: Gizmen
Gönül Dağı'nın AB'si geçen sezona göre daha düşük 5 reyting normal bir reyting aslında çok iyi denmez :) Mesela Hudutsuz'un da TOTAL'i iyi iken AB'de rezalet değilde kötü
Şu gerçekte var ama; Biri 5. Sezon, diğeri 2.
Yorulma 5 senelik dizide illaki olur. Aynı durum o zaman Kuruluş Osman içinde geçerli. Bu durumdan etkilenmeyen iki dizi var o zaman geriye gidersek; Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul.

Şu gerçekte var ama; Biri 5. Sezon, diğeri 2.
Yorulma 5 senelik dizide illaki olur. Aynı durum o zaman Kuruluş Osman içinde geçerli. Bu durumdan etkilenmeyen iki dizi var o zaman geriye gidersek; Muhteşem Yüzyıl ve Diriliş Ertuğrul.
Tabi ki canım geçen sezon AB'de 10 alan GD'dan bahsediyoruz :) Kurtlar Vadisi Pusu bile 7.magic sezondan sonra AB'de 13'lerden 5'lere düştü o bile etkilendi 2014 yıllarında :) Ama işte bu gün GD Total'de ilk 3'e girerken Ab'de 9. Oluyor haftalıklarda ondan öyle dedim ben :)

• Harika
Reactions: Hobbit
Zoraki Bahar'a baktım ama çoğunlukla başka şeylerle ilgilendim. Güzel bir dizi gelsin bugüne de izleyelim.

24. Bölüm itibariyle tam olarak diziyi bıraktım. Umay'ı oynayan kişi için belki bakılırdı biraz daha ama içimden gelmiyor.
Dizi sarmıyor zaten uzun süredir ben ses olsun diye açıyorum :A Akşamları sese ihtiyaç duyuyor insan. Bu reytingleri de boşluktan alıyor.

Uzak Şehir gibi ekrana kilitleneceğimiz bir dizi gelir inşallah bugüne :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit