Bide utanmadan bahar karsisinda bahar jenerik tarzi bisey hazirladilar çicekli boceli afis 😅😅ya bu ulkede yaradici yapimci yokmu Allah askina herkes neden bir birinin taklidini yapiyor ?Total | (21) | 1,81
AB | (12) | 2,14
ABC1 | (18) | 2,03
Ask evlilik bosanma salinin lideri olacakmiada bilmem herkesi devirecekmis
Tabi Kizilciktaki Aleve guvenildi o alevi alev yapan ekipdi
alev hanim kac bolume kapaklaniyorsun 😅😅1 reyting icinmiydi ?
Rezalet dizi 50+kadinin neden askini izlesin izleyci ? Kargaseven tutan isini gormedim ekranda en rezaleti bu oldu
6 bolumu gorecekmi ?
Shareden anlamiyorum 😅 aman ne rezalether 10 evden 7 sinin izlemesi için %70 share olması gerekir 7 değil kabaca acık 15 tv de 1 tv izlemiş yani ab grubunda
Ab qrubuna bu sezon dizi begendirmek olmuyor ne izliyolar acabaShareden anlamiyorum 😅 aman ne rezalet
Bahar, Kızılcık Şerbeti, Kızıl Goncalar, 6 reytingi iyi sayarsan Uzak Şehir ve Deha, İnci Taneleri bir de TeşkikatAb qrubuna bu sezon dizi begendirmek olmuyor ne izliyolar acaba
Ask evlilik bosanmayi medyapim yapinca tutacakmiydi ?aşk evlilik boşanma yapım şirketinden dolayı tutmadı yerine şakirpaşa mucizeler ve skandalları getirecektir aşk evlilik boşanma pazar olsaydı farklı olacaktı sen ağlama istanbul'da salı günü olacaktır
Sakir Pasayi Kizilcik karsisinda ezirdmek istiyo kanal 😅mantik yapib pazara ve ya cumartesiye koysa okey onuda batirirsa kanal artik ocaktan sonra kanala kimse dizi hazirlamazaşk evlilik boşanma yapım şirketinden dolayı tutmadı yerine şakirpaşa mucizeler ve skandalları getirecektir aşk evlilik boşanma pazar olsaydı farklı olacaktı sen ağlama istanbul'da salı günü olacaktır