26 Kasım - 2 Aralık Haftalık Dizi Reytingleri / Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Aslında bu listede Acun da olmalı. Her zaman bunu savundum. Adam 3 gün 1. oluyor ama listede yok. Star bu listede çok ezik gözüküyor :D

vay arkadaş kanal fanatikliğini hiç anlamıyorum ki merak etme star 1.zaten acun kral adı üstünde en çok izlenen diziler listesi :D

vay arkadaş kanal fanatikliğini hiç anlamıyorum ki merak etme star 1.zaten acun kral adı üstünde en çok izlenen diziler listesi :D

Altına aynştaynlık yapıp da dizi listesi olduğunu bana yazmayın diye düşündüm. Sonra herkes ne anlatmak istediğimi anlar dedim. Yanılmışım :)
Başlığı "Haftanın En Çok İzlenen Yapımları" yapılırsa işlem tamamdır :)

bırak şu klişe lafları yav iki diyalog kuralım diyoz yok arkadaş olmuyo tamam ne diyosan o

Altına aynştaynlık yapıp da dizi listesi olduğunu bana yazmayın diye düşündüm. Sonra herkes ne anlatmak istediğimi anlar dedim. Yanılmışım :)
Başlığı "Haftanın En Çok İzlenen Yapımları" yapılırsa işlem tamamdır :)

vadi 1.se sorun yok adı çizgi film listesi bile olabilir :d

reyiz sakin vadi ezmiş kabullenin artık my çizgi filmlerden kalitesiz vadinin yanına yaklaşamaz

takas senn bu lafına vadiciler bile inanmaz neyse konuyu uzatmaya gerek yok :d 9canlı insanlarla dolu dizi kvp için tartışma yersiz

ondan mı 80 baş karakteri öldü komik duruma düşüyon vadiyi karalicam diye :d

ara roller ne katıyon memati-abül-erhan-lela-polat-iskender-şamir-kara kaç kere ölümden döndü :d saymıyon galiba nasıl izlemek o :d

dalga mı geçiyon çakır memati aslan elif ebru iskender muro baron kılıç onlarcası güldürme adamı başrol adamlar çıktı

takas başrolle yan rolü ayıramıyosun :D önce bir öğren basşrol kim oluyor mesela ilk vadide başrol polat-elif-aslan akbey-çakır ve baron kalanı yardımcı rol

iskender muro yardımcı rol mü ebru ahu yardımcı rol mü :d güldürme adamı ebrunun ahunun ismi jenerikte 2.sıradaydı hepsi öldü :D çuvallıyosun gene

ilk vadide de baron laz ziya hüsrev ağa kılış falan kurtlar konseyinin başrolleriydi sakin ol :D

onlar yan roldü istersen araştır bakalım bir 20 tane başrol mü olur öle dizidaha yk dünyada

vadinin rakibi yok işte oyunculara kişilere bağlı değil hikayeye bağlı tek dizi kim çıkarsa çıksın etkilenmedi çakır öldü kimse izlemez dediler rekorlar kırdı memati öldü kimse izlemez dediler rekor kırıyo bu dizinin rakibi yok kabul etsende etmesende :D

vadinin rakibi yok işte oyunculara kişilere bağlı değil hikayeye bağlı tek dizi kim çıkarsa çıksın etkilenmedi çakır öldü kimse izlemez dediler rekorlar kırdı memati öldü kimse izlemez dediler rekor kırıyo bu dizinin rakibi yok kabul etsende etmesende :D

😀d güldürdü dünyada öle dizi çok merak etme