26 Eylül 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

total zaten artar da bence ab çok iyi gitmiş

intikamın günün ya da saatinin değişmesi an meselesi dizi 5.olmuş iyice geriliyo nerdeyse benim hala umudun var bile geçcek kıl payı geçmiş onu
vadinin özeti süper gitmiş sanki rakipler özetimizle yarışıyo

total zaten artar da bence ab çok iyi gitmiş
polat o odadan çıktığı an total 13 ab 10-11 garanti gelecek
200.bölümde patlama gelir sabredin 1 bölüm daha polatsız
200.bölümde tapınak baskını olacak bence ve polat sahalra dönecek

ab de vadinin özeti ile intikamın yeni bölümünün arasındaki farka bakar mısın 0,45

Vadi süper gitmiş totalde Ab'de istenilen seviyede değil daha yüksek alması lazım Aramızda kalsın yükselmeye devam ediyor Zkfo iyi oranlar almaya devam ediyor İntikam Totalde gerilemeye devam ediyor Ab'de 2 olmasına karşın oranları pek parlak değil gün değişikliği yada part 2 geçmesi olası gözüküyo.BHUV bu zor günde gayet iyi direniyo ve fena sayılmayan oranlar alıyo.

Son düzenleme:
Bu Vadi ye bu Reytingler cok fazla. Total de Özeti 6 ya dayanmis. Ne yazikki Pana bu sadik izleyicinin degerini bilmiyor

Bu Vadi ye bu Reytingler cok fazla. Total de Özeti 6 ya dayanmis. Ne yazikki Pana bu sadik izleyicinin degerini bilmiyor
agam sabret 200.bölümn tapınak baskınıyla polat sahalara dönecek 1 bölüm daha sabret

Vadi süper gitmiş tebrikler.

Çalıkuşu'nun tekrarı iyi gitmemiş.

Salı günkü rakipler aynı saatte kapıştılar kaçak çalıkuşuna iki gruptada fark attı hemde 15 dk geç başlamasına rağmen

KAÇAK totalde ve ab de 15.sırada

ÇALIKUŞU totalde 29. ab de 27.sırada
bilmem anlatabildim mi

20:15 - 20:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 5.85 2) SMNYL TV: 5.01 3) TRT1: 3.1 4) FOX: 2.66 5) SHOW: 2.56
vadi 20.15-20.30 arası kaç anlık alırsa özet reytingi o demektir

http://www.medyafaresi.com/haber/120710/reyting-sbt-ilk-100-26-eylul-reytingleri.html

sbt sonuçları yönetici veya editörlerden biri 2.mesaja ekleyebilir

Kaçak'ın tekrarı çok iyi gitmiş Atv Vadiden sonra Kaçak'ın tekrarını yayınlamakla iyi yapmış

İntikam'a bak yaa
Aramızda Kalsın'ı 2.bölümünüde akşama boş olursam izleyecem netten

Kaçak ile Çalıkuşu hemen hemen aynı başlamalarina rağmen Kaçak 2 gruptada çok iyi gitmiş😕 KVp'nin arkasında yayınlanması ve salı gününe kadar (kaç tekrar verirse) işine yarayabilir gibi.

şakamı bu ya iki gruptada aramızda kalsın 4.76 almış dizi daha yüksek oranlar hak ediyor neyseki her iki gruptada yükselmiş.
İntikamda yükselmiş.
Kurtlar vadisi 12 alamamış.ab de 9 almış.Bu oranlar herhalde ab de alabileceği en yüksek reytingdir.Ben totalde 12.50 bekliyordum.
Star tv aramızda kalsını uzatsaydı daha yüksek oranlar alırdı.
Bhuv her iki gruptada 4 alarak iyi gitmiş.

UEK çok iyi gitmiş tek bölüm olarak yayınlansa BHUV'u geçerdi iki grupta da..

sende star fanı çıktın çözdük seni de
şaka değil gerçek kardeş ne bekliyosun vadinin karşısında bundan ötesi yok özetimizi geçemez hiçbi zaman polat sahalara dönsün o zaman gör sen reytingleri total 13+ ab 10-11 geliyo 2 hafta içinde ocağa doğru 15-16-17 reyting gelecek vadiden

Vadi ne yapmış be öyle bu reytingler çok az Vadi için. 200. bölüm 15-16+ kesin gelir hatta 17-18
yok 20-25+ biraz mantıklı yorum yap aga ya saçmalıyosun ocak ayına doğru o oranlar gelebilirdi 2 haftada nasıl olacak anlamadım

şimdi kanal d perşembeye vadinin karşısına hangi diziyi koyacam diye karaları bağlamıştır şaka bi yana intikamı perşembe gününden alma vakti gelmiştir