xBUGRAx
Süper Emekli
Elem keder seviyesi iyice arttı hayırlısı.Bu sene #ÇokFOX değil #ÇokŞOK inş.@xBUGRAx
Bu balonun da patlamasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu balonun da patlamasını görmek için sabırsızlanıyorum.![]()
Zayıf bir gün anam, bütün diziler birbirinden kötü görünüyor@MasacRE güne reyting yorumun ne annem.![]()
Kuzey Yıldızı 8 reyting almış haftanın en çok izlenen ilk 5 dizisinden biri oldu ne zayıfı.Zayıf bir gün anam, bütün diziler birbirinden kötü görünüyorEn iyisi KMOİ ile O Ses, onları izleyin dizi izlenmez bu günde
![]()
Show'da hep böyle bir dizi tutuyor zaten, daha önce de Yeni Gelin vardı şimdi de bu çıktıKuzey Yıldızı 8 reyting almış haftanın en çok izlenen ilk 5 dizisinden biri oldu ne zayıfı.![]()
Senaristi ve yapımcısı aynı hatta.Show'da hep böyle bir dizi tutuyor zaten, daha önce de Yeni Gelin vardı şimdi de bu çıktı![]()
Yolunu bulmuş onlar buradan yürürler artıkSenaristi ve yapımcısı aynı hatta.![]()
Halkımızın sevdiği şeyleri yansıtıyorlar diyelim.Yolunu bulmuş onlar buradan yürürler artık![]()
Reyting sonuçları eklendi. Tüm kategorilerde Kuzey Yıldızı İlk Aşk zirvede...
@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Emre Ozansoy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane
Evet Star'daki dizi ile bölüşmüşler reytingleri.Ben dün yorumları ve bölümü izleyince dedim kesin düşecek diye düştü ya
Evet Star'daki dizi ile bölüşmüşler reytingleri.![]()
Dizinin gidişatından fanlar mutlu değil sanırım.Selini düzgün yazsalardı eğer geçerdi tatlı yalanımı bence![]()
Dizinin gidişatından fanlar mutlu değil sanırım.![]()
Konu itibariyle çok uzun soluklu bir iş değil zaten...Sevenler var ama dünkü bölümü beğenemeyen çok bende dahil selin bir çok izleyici sinir etti ya![]()
Pek değil çünkü 22:30'dan sonra ekran başına geçebildim iyi bir analiz yapamadım@denizz19 analizlerin doğru çıktı mı![]()