Adam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.Furkan gitmesin daha doyamadık çoraplarına@xBUGRAx
Adam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.Furkan gitmesin daha doyamadık çoraplarına@xBUGRAx
Biliyorum lakin şuan olmuyor muhtemelen benden kaynaklı.Beğeniye basılı tutunca diğerleri de çıkıyor.![]()
Şöyle düzgün bir diziyle gelip 2-3 sezon aynı dizide kalmayı başaramıyorAdam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.![]()
Korkmaya başladım senden.Hayatım araya girmek benim işim, @xBUGRAx ya sor o anlatsın evli adamlara yaptıklarımı![]()
Aynen bir dahakine sağlam senaryolu bir iş seçmeli. Herkesin Aras Bulut şansı yok.Şöyle düzgün bir diziyle gelip 2-3 sezon aynı dizide kalmayı başaramıyor![]()
Evlenmediğin sürece korkmana gerek yok, benim gazabım evli adamlaraKorkmaya başladım senden.![]()
Sizin kanala al şunu da parlatAynen bir dahakine sağlam senaryolu bir iş seçmeli. Herkesin Aras Bulut şansı yok.![]()
Olabilir fantezilere saygı duyarım.Evlenmediğin sürece korkmana gerek yok, benim gazabım evli adamlaraMeyilim var da
![]()
Ramo'ya alabilirdik aslında.Sizin kanala al şunu da parlat@xBUGRAx ARAS gibi..
Yasak aşk seviyorum diyelimOlabilir fantezilere saygı duyarım.![]()
Murat'ın rakibi olabilirdi ikinci başrol olaraktanRamo'ya alabilirdik aslında.![]()
Fazla Yasak Elma izleme sen canım, kötü etkiliyor belli.Yasak aşk seviyorum diyelimOndaki tutku ve heyecan hiçbir şey de yok
![]()
Şaşırma emojisi atamamak çok kötü şuan.
Yasak aşk dışında her şey var ordaFazla Yasak Elma izleme sen canım, kötü etkiliyor belli.![]()
Bu sezon hiç izlemedim ama ilk sezondan dolayı yorum yaptım.Yasak aşk dışında her şey var orda![]()
Maç kitlesinin HYS izlediğini sanmıyorum.HYS maçtan dolayı düşük gitmiş, haftaya 4-5 bandını görüp düşman çatlatacak![]()
![]()