Adam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.Furkan gitmesin daha doyamadık çoraplarına @xBUGRAx
Adam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.Furkan gitmesin daha doyamadık çoraplarına @xBUGRAx
Biliyorum lakin şuan olmuyor muhtemelen benden kaynaklı.Beğeniye basılı tutunca diğerleri de çıkıyor.
Şöyle düzgün bir diziyle gelip 2-3 sezon aynı dizide kalmayı başaramıyorAdam her sezon iki üç dizide oynuyor, ekranlardan fazla uzak kalmaz merak etme.
Korkmaya başladım senden.Hayatım araya girmek benim işim, @xBUGRAx ya sor o anlatsın evli adamlara yaptıklarımı
Aynen bir dahakine sağlam senaryolu bir iş seçmeli. Herkesin Aras Bulut şansı yok.Şöyle düzgün bir diziyle gelip 2-3 sezon aynı dizide kalmayı başaramıyor
Evlenmediğin sürece korkmana gerek yok, benim gazabım evli adamlara Meyilim var daKorkmaya başladım senden.
Sizin kanala al şunu da parlat @xBUGRAx ARAS gibi..Aynen bir dahakine sağlam senaryolu bir iş seçmeli. Herkesin Aras Bulut şansı yok.
Olabilir fantezilere saygı duyarım.Evlenmediğin sürece korkmana gerek yok, benim gazabım evli adamlara Meyilim var da
Ramo'ya alabilirdik aslında.Sizin kanala al şunu da parlat @xBUGRAx ARAS gibi..
Yasak aşk seviyorum diyelim Ondaki tutku ve heyecan hiçbir şey de yokOlabilir fantezilere saygı duyarım.
Murat'ın rakibi olabilirdi ikinci başrol olaraktanRamo'ya alabilirdik aslında.
Fazla Yasak Elma izleme sen canım, kötü etkiliyor belli.Yasak aşk seviyorum diyelim Ondaki tutku ve heyecan hiçbir şey de yok
Şaşırma emojisi atamamak çok kötü şuan. Aydın Doğan neler izletmiş bize...
Yasak aşk dışında her şey var ordaFazla Yasak Elma izleme sen canım, kötü etkiliyor belli.
Bu sezon hiç izlemedim ama ilk sezondan dolayı yorum yaptım.Yasak aşk dışında her şey var orda
Maç kitlesinin HYS izlediğini sanmıyorum.HYS maçtan dolayı düşük gitmiş, haftaya 4-5 bandını görüp düşman çatlatacak