xBUGRAx
Süper Emekli
Elem keder seviyesi iyice arttı hayırlısı.Bu sene #ÇokFOX değil #ÇokŞOK inş. @xBUGRAx
Bu balonun da patlamasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Bu balonun da patlamasını görmek için sabırsızlanıyorum.
Zayıf bir gün anam, bütün diziler birbirinden kötü görünüyor En iyisi KMOİ ile O Ses, onları izleyin dizi izlenmez bu günde@MasacRE güne reyting yorumun ne annem.
Kuzey Yıldızı 8 reyting almış haftanın en çok izlenen ilk 5 dizisinden biri oldu ne zayıfı.Zayıf bir gün anam, bütün diziler birbirinden kötü görünüyor En iyisi KMOİ ile O Ses, onları izleyin dizi izlenmez bu günde
Show'da hep böyle bir dizi tutuyor zaten, daha önce de Yeni Gelin vardı şimdi de bu çıktıKuzey Yıldızı 8 reyting almış haftanın en çok izlenen ilk 5 dizisinden biri oldu ne zayıfı.
Senaristi ve yapımcısı aynı hatta.Show'da hep böyle bir dizi tutuyor zaten, daha önce de Yeni Gelin vardı şimdi de bu çıktı
Yolunu bulmuş onlar buradan yürürler artıkSenaristi ve yapımcısı aynı hatta.
Halkımızın sevdiği şeyleri yansıtıyorlar diyelim.Yolunu bulmuş onlar buradan yürürler artık
Reyting sonuçları eklendi. Tüm kategorilerde Kuzey Yıldızı İlk Aşk zirvede...
@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Emre Ozansoy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane
Evet Star'daki dizi ile bölüşmüşler reytingleri.Ben dün yorumları ve bölümü izleyince dedim kesin düşecek diye düştü ya
Evet Star'daki dizi ile bölüşmüşler reytingleri.
Dizinin gidişatından fanlar mutlu değil sanırım.Selini düzgün yazsalardı eğer geçerdi tatlı yalanımı bence
Dizinin gidişatından fanlar mutlu değil sanırım.
Konu itibariyle çok uzun soluklu bir iş değil zaten...Sevenler var ama dünkü bölümü beğenemeyen çok bende dahil selin bir çok izleyici sinir etti ya
Pek değil çünkü 22:30'dan sonra ekran başına geçebildim iyi bir analiz yapamadım@denizz19 analizlerin doğru çıktı mı