cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,314
- Puanı
- 1,060
haklısın çarşamba muhteşemi devirir rahat ama pazarı ne yapacak kanal d zaten zar sor dizi tuturuyorBu arada konusu değil ama söyleyim. İncelerken gördüm. Güneşi Beklerken için en uygun gün Çarşambaymış. A/B`de Muhteşeme kafa tutabilir, zirve için mücadele verir. Totalde ise Pazar aldığı reytingi alsa 2. oluyor. Pazar YST özet ve küçük Geline rağmen 5 reytingi geçip 4. olabiliyorsa başarılı demektir.
Fatih Harbiye bu anlıkta da artış yaşayarak 6.31'i kapmış.
Fatih Harbiye 2 dakika reklam arasına girdi @xBUGRAx
Geçen bölüm 8.40 Güneşi Beklerken almış, 8.20 Muhteşem. bence Çarşamba şansı olabilir. Üstelik 9 reytinglik Acuna rağmen almış Güneşi Beklerken bu oranı.haklısın çarşamba muhteşemi devirir rahat ama pazarı ne yapacak kanal d zaten zar sor dizi tuturuyor
Bence hiç yazık değil, ama neyse.
showun bu dizisi görünen o ki tamamen mardine taşınacak o zaman agır bir total dizisi daha olacak. bu yüzden rtükten aldıgım bilgiye göre cumartesini total bayramı ilan edecekmiş ))))
dediklerin dogru ama gün birincisi ilam olacam diye kanal d riske girmez sonuçta elinde bir dizi var düzgün reyting alan.Geçen bölüm 8.40 Güneşi Beklerken almış, 8.20 Muhteşem. bence Çarşamba şansı olabilir. Üstelik 9 reytinglik Acuna rağmen almış Güneşi Beklerken bu oranı.
Totalde 5.58 almış ama YST özet çok izleniyor. Bir de Küçük Gelin var. 9 reyting, 8 reyting, 7 reyting - buna karşı 5.58 alıyorsa bence başarılıdır. Çarşambaya geçse belki totalde de zorlar en kötü ihtimal 6`yı geçer.
Pazara A.Ş.K. uygun bence. Zaten düşüş yaşıyor. O gün de benzer oranı alır. Ama Kanal D yerinden kımıldatmaz Güneşi Beklerkeni. Ben zirve mücadelesi ve sıra için söyledim. Pazar Acun ne yapar eder Justin falan çıkarır zirveyi kaptırmaz. Çarşamba ama öyle bir şey söz konusu değil. Hem Muhteşem bitince bakarsın zirveyi sağlamlaştırır.
adına kalbime yazdım yükselir merak etme . totalciler için özel yazılmış bir dizi bir total izleyici ne ister diye düşüp yazmışlar )))Adını Kalbime Yazdım berbat gidiyor. Diziden en azından 3 bekliyordum ben.
Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe gayet iyi gidiyorlar.
Kayıp'a son 1 buçuk saat.
O da doğru ama bence Pazarda kalması risk. Acun olduğu günlerde maşallah kendisiyle beraber özeti de rakip oluyor. Buna bir de klişe baloncuğu Küçük Gelin de eklenince totalde ancak 4. olabiliyor dizi.dediklerin dogru ama gün birincisi ilam olacam diye kanal d riske girmez sonuçta elinde bir dizi var düzgün reyting alan.
Umarım halukKayıp'ı severim, internetten takip ederim Pazar geceleri 1'de. Umarım başarılı gider, sende sevinirsin@yakup09
seninde işin zor be hacı. bu kanal d senide gezgin yaptı diziyi ne zaman izleyecem diye her hafta işkence çekiyon bir hafatda normal saatinde yayınlasa da sen de rahat etsen )))Kayıp'a son 1 buçuk saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?