26 Ekim 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okan Mahzun'u düzeltti ama hala vardır bi ilgisi diyo.
Konuklar kötü.

3 Adam'da Mevlütün annesi var kırdı geçirdi resmen.

Eser: Hani içi dışı bir derler o sen misin?
Mevlütün annesi: Evet o benim yavrum.

Aynen öyle. 3+1 2-3 reyting alıyordu. 3 Adam 5-6-7 alıyor. Bu kadar farkı skeçler yaratmış olamaz kesinlikle. 3 +1'de de skeç oluyordu başlarda. İlginç yani ne diyelim.

Reyting skeçten değil ki konuktan zaten.

Okan geçen sene ki Show TV'yi hatırlattı.

Yine çıktı ya.

Reyting skeçten değil ki konuktan zaten.
3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.

Benim anlamadığım Total dizisi diye aşağılanıyor diziler bugün Arka Sokaklar baştacı oldu.
Gerçekten anlamak güç.

Bazen @Lordly 'i çok hak veriyorum çok....

Aga boşver onlar öyledir Kanal D o gün hangi grupta yüksekse o grupcu olurlar.
Yemiyoruz artık.
)))

3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.
Unuttugunuz bişey var. Eskiden cuma ve yaz aylarina denk geliyordu 3+1.

3+1'in tek sendeliği nokta yeni yayın döneminde 3+1'e ara verip tekrar 3+1 olarak geri dönüp tekrar 3+1'e başlayip bu sefer Acun'a geçince ilk konuk olarak Murat Boz cağrıldı. O zamanlarda 8 reytingi gördü(anlıkta sanırsam).

Murat Dalkılıç gelmiş sıcak bi sohbet edebilmiş mi?

Daha sıcak bi ortam var şuan...

3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.

Murat Dalkılıç gelmiş sıcak bi sohbet edebilmiş mi?

Daha sıcak bi ortam var şuan...
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..

3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.
Ya orayo yazarken zaten zorlandım
napıyom la dedim
Yazın devam etti sonra tekrar başlayip tekrar studyo yenilenecek diyip 3 adam diye geri dönmediler mi? Onu diyorum

Ya orayo yazarken zaten zorlandım
napıyom la dedim
Yazın devam etti sonra tekrar başlayip tekrar studyo yenilenecek diyip 3 adam diye geri dönmediler mi? Onu diyorum
Evet şimdi biraz anladım gibi.
Ama hala sendelediği nokta kısmını anlamadım. Niye sendelemiş 3+1? Oradan sonra da epey bir anlatım bozukluğu var.

Bu Asena'nın konuşulduğu program Moda Takibi'nin orijinali galiba.

Söz konusu star, her yapımı bir numara, kusursuz. Ve ihtimallere kapalı bi kanal star. İçi dışı bir
)))

Bu ölçülen haneler yapım prodükyonuna göre tv yi açıyorlar heralde
)) baksana acun medya yarışmanın yapımcılığını yaptıktan sonra ; 3 adamın "3" ünden bile bahsetmeyenler şimdi 3 adamı savunmaktan kendini alamıyolar.
))))) boşuna şüpelenmiyomuşuz demek ki.
)))

Son düzenleme:
3 Adam Ucması Konuklardan Ve Hazırlanan Skeclerden Sürekli Birazdan Birazdan Meraklanıyor Geceleyin Reklamda 4 Reyting Aliyor

Kendin yazmışsın evet 3 Adam daha sıcak.
)) 3+1'de format farklıydı zaten. 3+1'i izlerdim forumda herkes yorumlarımdan görmüştür zaten ama sora bölümlere doğru baymıştı. Okan'ı izleyecektim ama baktık 3 Adam sezona iyi başlado tekrar ona baktık.

Ayrıca çevremde de herkes 3 Adam'ı çok beğendiğini söylüyor.
)) Forumdash da haklı ayrıca.

Altında başka bi neden arayacaksak o Türkiye'de herkesin yaptığı gibi meyveli ağacı taşlamak olur.
)

Acun'un her yaptığı tutsaydı şuan hala Yok Böyle Dans izliyo olurduk değil mi?
))

Bırakın artık şu Kanal D sevdanızı. Kanal D reytigleri düşünce reyting sistemine çamur atmalar falan bunlar çocukların kaybedince mızıkçılık yapması gibi komik oluyor.
))