Düzeltti şimdi.Okan Bayülgen; Adını Kalbime Yazdım dizisini Mahsun yapıyor dedi.. Pes..
Okan Bayülgen; Adını Kalbime Yazdım dizisini Mahsun yapıyor dedi.. Pes..
Aynen öyle. 3+1 2-3 reyting alıyordu. 3 Adam 5-6-7 alıyor. Bu kadar farkı skeçler yaratmış olamaz kesinlikle. 3 +1'de de skeç oluyordu başlarda. İlginç yani ne diyelim.
3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.Reyting skeçten değil ki konuktan zaten.
Benim anlamadığım Total dizisi diye aşağılanıyor diziler bugün Arka Sokaklar baştacı oldu.Gerçekten anlamak güç.
Bazen @Lordly 'i çok hak veriyorum çok....
Unuttugunuz bişey var. Eskiden cuma ve yaz aylarina denk geliyordu 3+1.3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.
3+1'e de iyi konuklar geliyordu yani. Murat Dalkılıç, Hilmi Cem ve Murat falan vardı. Daha ne olsun? 3 Adam O Ses Türkiye skeci bölümünde farklıydı sadece. Diğer bölümler 3+1'le aynıydı hemen hemen.
3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.Unuttugunuz bişey var. Eskiden cuma ve yaz aylarina denk geliyordu 3+1.
3+1'in tek sendeliği nokta yeni yayın döneminde 3+1'e ara verip tekrar 3+1 olarak geri dönüp tekrar 3+1'e başlayip bu sefer Acun'a geçince ilk konuk olarak Murat Boz cağrıldı. O zamanlarda 8 reytingi gördü(anlıkta sanırsam).
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..Murat Dalkılıç gelmiş sıcak bi sohbet edebilmiş mi?
Daha sıcak bi ortam var şuan...
Ya orayo yazarken zaten zorlandım3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.
Evet şimdi biraz anladım gibi.Ya orayo yazarken zaten zorlandımnapıyom la dedimYazın devam etti sonra tekrar başlayip tekrar studyo yenilenecek diyip 3 adam diye geri dönmediler mi? Onu diyorum
Söz konusu star, her yapımı bir numara, kusursuz. Ve ihtimallere kapalı bi kanal star. İçi dışı bir3+1 mayısta da kötü gidiyordu. Mayıs ayında normal reytingler alınır yani. Ayrıca o cümleden hiçbir şey anlamadım.
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..
Nasil yaniOkan geçen sene ki Show TV'yi hatırlattı.
Yine çıktı ya.
Aksine 3 Adam'ın daha sıcak olduğunu söyleyenler var. Ben yaklaşık 3-4 reytinglik artışı gerçekten merak ediyorum. Ben de izliyorum 3 Adam'ı zaten de insan reytinginin bu kadar artmasında başka sebepler aramıyor değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?