Hazem
Favori Üye
vadinin de öyle reytingte bir anda 5-6-7 reyting arttığı var araştırınca görürsün .)gördüğün gibi 10 dan 18 e fırlamak falan yok çakır vurulmadan kaç bölüm önce biz zaten 20 yi geçmişiz madem benim kadar iyi bilmek zorunda değilsin o zaman vad,yle ilgili konuşmak zorunda da değilsin hee konuş ama doğruları konuş kafandan sallıyosun yer belki diyerek ama tekrar söylüyorum ben yemem
vadinin de öyle reytingte bir anda 5-6-7 reyting arttığı var araştırınca görürsün .)
ve bunlar asla değişmeyen gerçeklerdirtürkiyede 2 gerçek vardır
1-Galatasaray maçları
2-kurtlar vadisi
bunlar her zaman en yüksek reytingleri alır
tamamsen vadinin yükselişini çakırın ölümüne bağladın bende bunun gerçek olmadığını gösterdim bilmem anlatabildim mivadide kim ölürse olsun hiçbişey olmaz bize senaryo o kadar kuvvetli ki diğer diziler gibi değil yani))))))))
kabul etmedim tartışmak istemiyormkabullenmen güzel)))))))
1. FENERBAHÇE olarak değiştirelim elin sürçtü herhaldeve bunlar asla değişmeyen gerçeklerdir
2013 un buyuk kapagiSüleyman Çakır 43.bölümde vuruldu.
Kurtlar Vadisi 41.Bölüm Reytingi
1KURTLAR VADISI [NET] SHOW 20,90 41,60
hey yavrum hey kafadan konuşmalar başladı yine)))))
aynen aga imzamı atarım malesef malesef
fener mi güldürme beni ya türkiyede en çok taraftarı olan GALATASARAY dır1. FENERBAHÇE olarak değiştirelim elin sürçtü herhalde
2013 un buyuk kapagi
toplarız kardaş toplarızşu kapakları toplayın da bari engelliler için bir tekerlekli sandalye alalımkola kapaklarıbaşka işe yaramıyor zaten
hemen hazırlıyorum atını aga nereye saldırıyozoffffffffffff beeeeeeeeeeee..ulan sezonun en yüksek total oranını aldıkkkkkk..13 ü görebilen dizi yok daha tns deeeeee..15.63 ulaaaaaaaaan atımı getirinnnnnnnn sefere çıkıyom macaristan taraflarınaaa...kafayı yedirecek bu reytingler adamaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?