26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

senin izlediğin diziler çöp orası kesin
my,alev alev,krem falan filan
tek türkiye süper ötesi bi diziydi

Ne alaka ben neyciyim arslan bey china bunlar kuzeyi izlemiyor mu

vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yok
diyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler

vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yok
diyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler

Mobile geçtim direk o yorum geldi alıntı yapmamışsın aynı gün mevzusu yazmıyordu zaten kuzey perşembe başlasaydı izlemeye başlamazdım.

yoksa yok filistin izleriz sorun değil
haftaya sınavların tam göbeğinde vadi olacak
cuma günkü sınavdan çakarım büyük ihtimal

Yarin Kuzey Güney yükselebilir

En azından işi flash backlerle işi götürüyorlar...Kayp bildiğin duz bi dizi.Madem hassassın Kayp konusunda o zaman benim ilk bölümü izleyip Aysel ve ortanca oğlan arasındaki olacak yorumumu görmüşündür( Tabi evet dedin demeni beklemiyorum zaten)
Boşluk dizisi alternatif dizisi ekranda bişey yoksa açarsin izlersin devamliliği yok o dizinin...Huzurun karşisinda Dilanin karşisinda dayanamadı saat değiştirdi KMOİ karşisinda dyanamadi gün değiştirdi..KVP karşisinda hang yapım var izlenilcek? Geriye bir tek Kayp kaldı aldiği oranlar o yuzden...Bende KG 'nin senaryosunu iyi bulmuyorum...MY'den sonra çarşamba gunu en iyi dizi KG..Sakarya Fırat ne? KG'nin yanında...Zeka gerektirmeyen Sakarya Fırat işi öne cıkıyor Ps Yedili öne cıkıyor...KG 'yi açsalar o an nolacak? Ne kim kime neye noluyor derler...KVP karşisinda da Kayp öyle..Dümdüz dizi hiç soru gerektirmiyor..

Haa... Kapak konusuna gelirsek bana kapak makak verdiği yok...Ben Huzur karşisinda Kayp izlenmez dedim saati değişti...Kayp ver diye Beyaz'ı geçe attılar dedim günü değişti..Bildiğin boşluk dizisi halada söyluyorum..Kayp Şehiri cmts pazar günleri paklar.O gun reyting yaptiğinizda bilinki cmts günü acun yuzunden herkes yine Kayp'a sıgınır...Lale devrinden bile reyting çalarsiniz.G....ünü bi yere yerleştiremeyen bir dizi.Kendi yapımlari olduklari için bitirmeyede elleri razi gelmiyor...

emre5757 avatarın berbat resmen bakmadan geçiyon artık değiştir yav

sakarya fırat mı ne
senin dizi zevkin çok ilginçmiş yav ceza puanım 4-5 olsa süper bişey yazardım ama neyse