Aynen görmüşüm dizide.
Aynen görmüşüm dizide.
Ne alaka ben neyciyim arslan bey china bunlar kuzeyi izlemiyor mu
Zeynep'im.
vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yok diyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler
Mobile geçtim direk o yorum geldi alıntı yapmamışsın aynı gün mevzusu yazmıyordu zaten kuzey perşembe başlasaydı izlemeye başlamazdım.
Şimdiki nasıl?takas bu hafta vadi yokmus hacııı
- - - Ekleme - - -
zeynepin mi siyah beyaz renklisi yok mu :=)
En azından işi flash backlerle işi götürüyorlar...Kayp bildiğin duz bi dizi.Madem hassassın Kayp konusunda o zaman benim ilk bölümü izleyip Aysel ve ortanca oğlan arasındaki olacak yorumumu görmüşündür( Tabi evet dedin demeni beklemiyorum zaten)Nereye kurgusal...ben bile suphe ediyorum o senaryoyu bizim yerlere goklere sigdiramadigimiz kadinlarmi yaziyo diye..kayip sehir her bakimdan daha kaliteli zaten bosluk dizisi doyenlerede acilmamak uzere iyi bi kapak yapti ama bazilari yine acmaya calisiyolar o kapagi.. O kapak oyle boyle koymadi... Kolay kolay acilmaz o kapak!
Şimdiki nasıl?
Kurban ol sen Zeynep'e.emre5757 avatarın berbat resmen bakmadan geçiyon artık değiştir yav
L.M de oynamıştı. Sonra Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda başrol oldu.bu güzelde ben niye tanımıyom bunu ? ünlü mü bu