26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Vadiyi 2003 yılından beri izlediğim için hiçbir diziye değişmem ama bu diğer dizileri izlemicez anlamına gelmiyor kuzey süper dizi. :D

e tabi öyle aga ben ne diziler izledim enfesto ama vadinin yeri köşede saklı apayrı o :D
bir acı hayat bir ezel bir tek türkiye bir pusat falan hastası olduğum dizilerdi :D

senin izlediğin diziler çöp orası kesin :d my,alev alev,krem falan filan :d tek türkiye süper ötesi bi diziydi

my bi destan yazıyor türk dizi tahine altın harflerle geçiyor bir dünya klasiği:)

alev alev ne kadar çöp olsada vadiden iki gömlek üstün:)

krem ise vadiden daha gerçekçi sahnelerle dolu kreme hayal ürünü vadiye gerçek diyenin aklına şaşarım:))

kimse kimseyi kandırmasın kuzey şu an başka güne geçse neler oalcağını herkes biliyor :)

nolcak :d bence hiçbişey olmaz :D dua ette my nin karşısıan sağlam rakip gelmesin sinek gibi ezer :d

- - - Ekleme - - -

my bi destan yazıyor türk dizi tahine altın harflerle geçiyor bir dünya klasiği:)

alev alev ne kadar çöp olsada vadiden iki gömlek üstün:)

krem ise vadiden daha gerçekçi sahnelerle dolu kreme hayal ürünü vadiye gerçek diyenin aklına şaşarım:))
altın harfler mi :d çöpe atıyolar resmen rezil dizi :d
diğerleri de çöp baştan sona :d

- - - Ekleme - - -

çöpçüüüüü çöp var bekle :d

vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yok :D diyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler :D

tabiki her aklı başında insan gibi o arkadaşlarımızda kuzey güneyi izler :))

leeeeeeeennnnn...bu gece de mi kurtlar vadisi...ya şu vadi kadar konuşulan dizi dünyaya gelmez....gece gündüz gündemde dizi helal olsun adamlar ne dizi yapmışlar......:cheerful:

nolcak :d bence hiçbişey olmaz :D dua ette my nin karşısıan sağlam rakip gelmesin sinek gibi ezer :d

- - - Ekleme - - -

altın harfler mi :d çöpe atıyolar resmen rezil dizi :d
diğerleri de çöp baştan sona :d

- - - Ekleme - - -

çöpçüüüüü çöp var bekle :d

alev alev ve krem gercekten çop dizi destere sen nasıl bunları ızlersın :D

e tabi öyle aga ben ne diziler izledim enfesto ama vadinin yeri köşede saklı apayrı o :D
bir acı hayat bir ezel bir tek türkiye bir pusat falan hastası olduğum dizilerdi :D

Sen de hep güzel dizleri izlemişn be aga :D Hiç mi uyduruk dizi izlemedin :D