Aynen görmüşüm dizide.![]()
Aynen görmüşüm dizide.![]()
Ne alaka ben neyciyim arslan bey china bunlar kuzeyi izlemiyor mu![]()
Zeynep'im.![]()
vay arkadaş sende beni anlamıyosan yorum yapmaya bile gerek yokdiyorum ki aynı gün olsa sen hangisini izlersin china shangai hangisini izler arslan bey hangisini izler
![]()
Mobile geçtim direk o yorum geldi alıntı yapmamışsın aynı gün mevzusu yazmıyordu zaten kuzey perşembe başlasaydı izlemeye başlamazdım.![]()
Şimdiki nasıl?takas bu hafta vadi yokmus hacııı
- - - Ekleme - - -
zeynepin mi siyah beyaz renklisi yok mu :=)
En azından işi flash backlerle işi götürüyorlar...Kayp bildiğin duz bi dizi.Madem hassassın Kayp konusunda o zaman benim ilk bölümü izleyip Aysel ve ortanca oğlan arasındaki olacak yorumumu görmüşündür( Tabi evet dedin demeni beklemiyorum zaten)Nereye kurgusal...ben bile suphe ediyorum o senaryoyu bizim yerlere goklere sigdiramadigimiz kadinlarmi yaziyo diye..kayip sehir her bakimdan daha kaliteli zaten bosluk dizisi doyenlerede acilmamak uzere iyi bi kapak yapti ama bazilari yine acmaya calisiyolar o kapagi.. O kapak oyle boyle koymadi... Kolay kolay acilmaz o kapak!
Şimdiki nasıl?![]()
Kurban ol sen Zeynep'e.emre5757 avatarın berbat resmen bakmadan geçiyon artık değiştir yav![]()
L.M de oynamıştı. Sonra Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda başrol oldu.bu güzelde ben niye tanımıyom bunu ? ünlü mü bu