Bundan sonra çoğunluk neyse onu yap ders olsun sanaHarika olduğu icin ama bilmiyordum bu şekilde listede bulunacak yoksa onu değiştirirdim
Bundan sonra çoğunluk neyse onu yap ders olsun sanaHarika olduğu icin ama bilmiyordum bu şekilde listede bulunacak yoksa onu değiştirirdim
Haftaya seni 1.yapıcamDeniz'in videosuna yaptığım etikete gülseydin @xemrexxx devrilirdi ama olmadı o zevki sadece bir kere tadabildim bir kaç hafta önce
Çoğunluk bana uysunBundan sonra çoğunluk neyse onu yap ders olsun sana
Haha bu güzeldiÇoğunluk bana uysun
@Aserat ı yapalım. O şimdiden 11 güldürü almış. Benim espirim bu hafta güme gitmesin Haftaya belki adaylığımı koyarımHaftaya seni 1.yapıcam
Ama artık uyarımHaha bu güzeldi
Sonradan gelen öncekine uysun
Haftalık palyaço görevinide yerine getirmişsin bu gün ne işin vardı forumdakiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok @Harunnn60 @Forumdash @Sherlock @MasacRE- @Ahmed @cookies @kerem @eskici
bu hafta milleti çok güldürememişler 5 gülücükle listeye girmeyi başarmışız? oysa bir zamanlar 8 gülücük listeye girmiyorduAaa bu @xemrexxx fazla görünmemişti ama forumu ne ara böyle batırıyor ilginç ayoll @kerem @Harunnn60 @Yiğitt @destere @Forumdash
@xemrexxx Çok etki edemediği için Salı olmuş ama şuan öcü gibi forumda dolaşıyor milleti kaçırıcak forumdan