Bundan sonra çoğunluk neyse onu yapHarika olduğu icin ama bilmiyordum bu şekilde listede bulunacak yoksa onu değiştirirdim![]()
Bundan sonra çoğunluk neyse onu yapHarika olduğu icin ama bilmiyordum bu şekilde listede bulunacak yoksa onu değiştirirdim![]()
Haftaya seni 1.yapıcamDeniz'in videosuna yaptığım etikete gülseydin @xemrexxx devrilirdi ama olmadıo zevki sadece bir kere tadabildim bir kaç hafta önce
![]()
Çoğunluk bana uysunBundan sonra çoğunluk neyse onu yapders olsun sana
![]()
Haha bu güzeldiÇoğunluk bana uysun![]()
@Aserat ı yapalım. O şimdiden 11 güldürü almış. Benim espirim bu hafta güme gitmesinHaftaya seni 1.yapıcam![]()
Ama artık uyarımHaha bu güzeldi
Sonradan gelen öncekine uysun![]()
Haftalık palyaço görevinide yerine getirmişsin bu gün ne işin vardı forumdakiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok@Harunnn60 @Forumdash @Sherlock @MasacRE- @Ahmed @cookies @kerem @eskici
bu hafta milleti çok güldürememişler 5 gülücükle listeye girmeyi başarmışız? oysa bir zamanlar 8 gülücük listeye girmiyorduAaa bu @xemrexxx fazla görünmemişti ama forumu ne ara böyle batırıyor ilginç ayoll![]()
![]()
@kerem @Harunnn60 @Yiğitt @destere @Forumdash
@xemrexxx Çok etki edemediği için Salı olmuş ama şuan öcü gibi forumda dolaşıyor milleti kaçırıcak forumdan