3. sırada görünüyorum ama ikinci mesajla aynı güldüru sayısı
3. sırada görünüyorum ama ikinci mesajla aynı güldüru sayısıHerkes gibi @turkuazz da gülseydi harika atmasaydı 2. liğin tek sahibi olacaktım
@denizz19 un sırtından kazandım bu ikinciliği@xemrexxx sayesindede diğer mesajla girmişim.
Bide @kerem @Forumdash o saat illeri alma mesajını yazmıştımya size, o ta bir önceki haftaydı ama pazar böyle sayılınca o mesajda girmiş listeye![]()
Onun bana borcu çok. Öde öde bitiremez7.ve 17.sıradada varsın @denizz19 duymasın gızz sırtımdan kazanmışsın ver parasını demesin![]()
Onun bana borcu çok. Öde öde bitiremez![]()
Hangi konu😱3. sırada görünüyorum ama ikinci mesajla aynı güldüru sayısıHerkes gibi @turkuazz da gülseydi harika atmasaydı 2. liğin tek sahibi olacaktım
@denizz19 un sırtından kazandım bu ikinciliği@xemrexxx sayesindede diğer mesajla girmişim.
Bide @kerem @Forumdash o saat illeri alma mesajını yazmıştımya size, o ta bir önceki haftaydı ama pazar böyle sayılınca o mesajda girmiş listeye![]()
Deniz'in Yan benimle videosunu paylaştığım konu. Ne diye harika attınHangi konu😱
Seni o mesaja etiketlememişim 😱 Neyse turkuazz o mesaja tek harika atan kişi olduğu için birinci olamazdım yine
Harika olduğu icin ama bilmiyordum bu şekilde listede bulunacak yoksa onu değiştirirdimDeniz'in Yan benimle videosunu paylaştığım konu. Ne diye harika attın![]()
Aaa bu @xemrexxx fazla görünmemişti ama forumu ne ara böyle batırıyor ilginç ayoll![]()
![]()
@kerem @Harunnn60 @Yiğitt @destere @Forumdash
3. sırada görünüyorum ama ikinci mesajla aynı güldüru sayısıHerkes gibi @turkuazz da gülseydi harika atmasaydı 2. liğin tek sahibi olacaktım
@xemrexxx yine başrolde![]()
Hangi konu😱
kiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok
kiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok@Harunnn60 @Forumdash @Sherlock @MasacRE- @Ahmed @cookies @kerem @eskici
öyle bişey mümkün mü ayol,zirve hep sensinkiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok@Harunnn60 @Forumdash @Sherlock @MasacRE- @Ahmed @cookies @kerem @eskici
Ooooo bakıyorum totonu fazla havaya kaldirmişiz. Bu hafta etiketlediğin alıntıladiğin tüm mesajlara "kiz zaten Ben varken baskasi su listede 1. Olursa konuyu hazirlayan cigdem fetöcüdür'' baska aciklamasi yok@Harunnn60 @Forumdash @Sherlock @MasacRE- @Ahmed @cookies @kerem @eskici
Sen kimsin yavOoooo bakıyorum totonu fazla havaya kaldirmişiz. Bu hafta etiketlediğin alıntıladiğin tüm mesajlara "-
-
![]()
" bu emojileri koyacam
@Çiğdem-