Cihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!meryemin sesinden oyloli sdiyorlar menoyu gösteriyorlar reyting düşürecek hareketler
o haticenin oğluydu
Cihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!meryemin sesinden oyloli sdiyorlar menoyu gösteriyorlar reyting düşürecek hareketler
o haticenin oğluydu
Çok "😎" bir hareket cidden.Cool görünmek için. Kanal D taktiği.
cihangir ölü doğmuş gibi gösterdiler dedin ya o haticenin oğluydu cihangir zaman atlaması sırasında doğduCihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!
Cihangir kalbimi dağladı.
Çarşambanın ağır ab si idi taa ki 3 hafta önceye kadar.kalitenin merkezi muhteşem yüzyıl iyi başmış
o dediğin diğerleri için geçerli
şimdiden 11 reyting21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 11.18
2) TRT1: 4.05
3) SHOW: 3.56
4) KANALD: 2.76
5) SMNYL TV: 2.62
Senin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.cihangir ölü doğmuş gibi gösterdiler dedin ya o haticenin oğluydu cihangir zaman atlaması sırasında doğdu
Düzelttim o postu Afyon verdiler diyorum kafa 1 milyon oldu hemen diyorum Da Vinci diyorum: Anlamdıysan artık2 x li emre kovalaya seni .ss
senin mete coşacak bu bölüm hala aynı fikirdemisinÇarşambanın ağır ab si idi taa ki 3 hafta önceye kadar.
my başarısı bu şimdiye kadar durgun gitti birde sonlara doğru artar heyecan dorukta olacak isyan cihangirin ölümü ohhhh gelsin reytinglerşimdiden 11 reyting
doğduğunda öyle biş idemediker cihangir 42.-43.bölümde doğdu cihangirin hastalığı 54.bölümde ortaya çıktıSenin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.
xemrexxx'in dediği sahne Hurrem Hatıce'nin çocugunu kurtarmişti o galibaSenin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.
Narin, şadiye , ırmak ve burçin. Sence sen eminmisin bu soruyu sorduğuna?senin mete coşacak bu bölüm hala aynı fikirdemisin
sümbüllü anlık 13 ü görmeli kalitenin merkezi oSümbül saraya dönüyorrrrrrr
bilmem sen öbgz dekileri baş tacı edersin diye dedimNarin, şadiye , ırmak ve burçin. Sence sen eminmisin bu soruyu sorduğuna?