Cihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!meryemin sesinden oyloli sdiyorlar menoyu gösteriyorlar reyting düşürecek hareketler
o haticenin oğluydu![]()
Cihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!meryemin sesinden oyloli sdiyorlar menoyu gösteriyorlar reyting düşürecek hareketler
o haticenin oğluydu![]()
Çok "😎" bir hareket cidden.Cool görünmek için.Kanal D taktiği.
![]()
cihangir ölü doğmuş gibi gösterdiler dedin ya o haticenin oğluyduCihangir'in doğduğu zamanı göstermediler mi?Hatice ne alaka!
Cihangir kalbimi dağladı.
Çarşambanın ağır ab si idi taa ki 3 hafta önceye kadar.kalitenin merkezi muhteşem yüzyıl iyi başmış
o dediğin diğerleri için geçerli![]()
şimdiden 11 reyting21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 11.18
2) TRT1: 4.05
3) SHOW: 3.56
4) KANALD: 2.76
5) SMNYL TV: 2.62
Senin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.cihangir ölü doğmuş gibi gösterdiler dedin ya o haticenin oğluyducihangir zaman atlaması sırasında doğdu
Düzelttim o postu2 x li emre kovalaya seni .ss
senin mete coşacak bu bölüm hala aynı fikirdemisinÇarşambanın ağır ab si idi taa ki 3 hafta önceye kadar.![]()
my başarısı bu şimdiye kadar durgun gitti birdeşimdiden 11 reyting![]()
doğduğunda öyle biş idemedikerSenin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.
xemrexxx'in dediği sahne Hurrem Hatıce'nin çocugunu kurtarmişti o galibaSenin yanlışın var,çok iyi hatırlıyorum ben ölücek dedilerdi hasta doğmuştu,ileride engelli olacağı belliydi.
Narin, şadiye , ırmak ve burçin. Sence sen eminmisin bu soruyu sorduğuna?senin mete coşacak bu bölüm hala aynı fikirdemisin![]()
sümbüllü anlık 13 ü görmeli kalitenin merkezi oSümbül saraya dönüyorrrrrrr![]()
bilmem sen öbgz dekileri baş tacı edersin diye dedimNarin, şadiye , ırmak ve burçin. Sence sen eminmisin bu soruyu sorduğuna?![]()