Yahu almışın yine kafana göre ortalama.sbt ye göre my nin ortalaması 10.91tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
Yahu almışın yine kafana göre ortalama.sbt ye göre my nin ortalaması 10.91tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
atv ye belli olmaz tekrarı iyi reyting alırsa diziyi pt 2 ye atıverirMuhteşem Yüzyıl geç bitiyor haftaya Kara Para Aşk üst üste tekrar yayınlanmalı.
anti kalitecei kardeşimYahu almışın yine kafana göre ortalama.My sbt'de 12.5 falan alır tns'de de 13. Sbt sonuçlarına hiç bakmıyorsun herhalde arada 1.4-1.8 gibi bir fark yok.
İlginç.atv ye belli olmaz tekrarı iyi reyting alırsa diziyi pt 2 ye atıverirgerçi kpa pt2 olduğu an kuzey güney 2 sendromu yaşanırkanal d ile köprüleri atan ay yapım atvde den de uzaklaşır
anti kalitecei kardeşimben sbt anlıklarının ortalaması ile tns sonuçları arasındaki fark için dedim
Kafa buluyorsun herhalde Atv'nin elinde başka dizi var sanki Pt2'de de haftaya Merhamet'in finali var ne fark ediyoratv ye belli olmaz tekrarı iyi reyting alırsa diziyi pt 2 ye atıverirgerçi kpa pt2 olduğu an kuzey güney 2 sendromu yaşanırkanal d ile köprüleri atan ay yapım atvde den de uzaklaşır
anti kalitecei kardeşimben sbt anlıklarının ortalaması ile tns sonuçları arasındaki fark için dedim
şimdikiler onların 4 te 1 i olsalar...Kafa buluyorsun herhalde Atv'nin elinde başka dizi var sanki Pt2'de de haftaya Merhamet'in finali var ne fark ediyor
Dizi hemen bir hafta ertelenmeli.
Bu arada Cihangir'den bahsettik ama Aras Bulut'lunun hakkınıda teslim etmeklazım bu akşam muhteşem oynadı.
Atalarımız psikopatmış demek ki!
düşsün geçen olmadığı sürece sorun yokİlginç.Neyse my önümüzdeki haftadan itibaren dü-şe-cek.
Bi git.Bugünün Saraylısı 6 reyting alıyor Kara Para Aşk mı alamayacak?şimdikiler onların 4 te 1 i olsalar...
kafa bulmuyorum kpa 3-4 reyting alırsa pt 2 riski var
düşsün geçen olmadığı sürece sorun yok
bu işler belli olmazBi git.Bugünün Saraylısı 6 reyting alıyor Kara Para Aşk mı alamayacak?
Cumartesi günü bütün yapımları üst üste topla kaç reyting yapıyor birde çarşambaya bak.Muhteşem Yüzyıl var başka alternatif yok.bu işler belli olmazilk 2 bölüm bişi beklemiyorum zaten diziden atv de bişi beklemiyordur bence
bugünün saraylısı kötü bir dizi değil kiCumartesi günü bütün yapımları üst üste topla kaç reyting yapıyor birde çarşambaya bak.Muhteşem Yüzyıl var başka alternatif yok.
aga alır alırda bugünün saraylısı nerde 6 alıyo 1-2 kez ab de o da 6 aldı diye 6 mı almış oluyoBi git.Bugünün Saraylısı 6 reyting alıyor Kara Para Aşk mı alamayacak?
bugünün saraylısı kötü bir dizi değil kiselçuk yöntem ve nazna kesala zaten laf yokhikaye de oldukça klasik reytingaçısından daha şanslıkpa da hikaye kimine değişik kimine sıradan geliyor başlasın karar verelim bir
ayrıca bugünün saraylısı drama rakibi fatih harbiye drama ıolarakdiğerleri şt-as-acun farklı kulvarda
İki diziyide izliyorum(izleyeceğim)Kara Para Aşk daha iddialı geliyor bana bir tarafta Kuzey Güney'de yan karakterde yer alan Serhat Teoman diğer tarafta Engin Akyürek aradaki farkı varın siz hesaplayın.aga alır alırda bugünün saraylısı nerde 6 alıyo 1-2 kez ab de o da 6 aldı diye 6 mı almış oluyo
oyuncualrın yeteneğine göre reyting alınmıyor türkiyede panpaİki diziyide izliyorum(izleyeceğim)Kara Para Aşk daha iddialı geliyor bana bir tarafta Kuzey Güney'de yan karakterde yer alan Serhat Teoman diğer tarafta Engin Akyürek aradaki farkı varın siz hesaplayın.
Benide korkutan bu ya!oyuncualrın yeteneğine göre reyting alınmıyor türkiyede panpayoksa erdal özyağcılar ve demet akbağın başrol olduğu yan rolerde zuhal genecer,cengiz bozkurt ve devin özgür çıanrın olduğu sevdaluk 2-3 değil en kötü 7-8 alırdı
kpa da bu ka oyuncu yok benceBenide korkutan bu ya!
Bişey dicem şimdi deniz üstüme atlayacak.söylemiyim daha iyi.kpa da bu ka oyuncu yok bence
deniz uyumuştur de senBişey dicem şimdi deniz üstüme atlayacak.söylemiyim daha iyi.
Kara Para Aşk'da da Nebahat Çehre ve Erkan Can gibi güçlü oyuncular var.deniz uyumuştur de sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?