25 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

beni affet sabah tekrari

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD] BENİ AFFET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]08:55:12[/TD]
[TD]09:52:07[/TD]
[TD]00:49:31[/TD]
[TD]1,64[/TD]
[TD]10,92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yeni bölümü

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:33:06[/TD]
[TD]18:32:55[/TD]
[TD]00:51:49[/TD]
[TD]5,27[/TD]
[TD]21,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sabah tekrari bile 10 share aliyor çok iyi gerçekten focus film helal olsun

tabiki de günün en iyisi totalde show ab de ise yalan dünya :) kanald

günün en iyi orta saatle kusagi fox star kanald ait

günün en iyi sabah kusagi ise müge anliya ait

- - - Ekleme - - -

namık muazzeze tecavüz falan ederse manyak reyting kırabilir :))))))

Kıza on kişi aşık bence fatmagül tarifesi yapsinlar 4-5 erkek birleşin öyle daha çok reyting getiriyor :)))))))))

- - - Ekleme - - -

Avatar beklediğimden çok düşük, onu net olarak söyleyeyim. :)

Foxta böyle düşük olur kanal d yayınlasaydi 10 lü rakamlari görürdü

FOCUS Film bu sezon günlük dizileriyle çok çok basarili oldu. Yeni sezona 1-2 yeni dizi yayinlatirlar. Çok basarili bir sezon geçirdi FOCUS Film ve Nilgün Sagyasar (FOCUS Film sahibi)

En başarılı gündüz kuşağı Star veya Fox değil. 1 programla başarı olmaz. Kimse kendini kandırmasın. En başarılı gündüz kuşağı Kanal D'nindir. Bu açık ve nettir. Mutfağım, Bana Her Şey Yakışır, Evim Şahane, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar hepsi iyi oranlar alıyor.:)

haberlere kadar
sabah haberlerinde fox ve kanal d önde
öğlene kadar müge anlı
öğlen songül karlı-unutma beni
daha sonra beni affet-esra erol-arka sokaklar fox ve atv önde bence gündüz kuşağında:)

En başarılı gündüz kuşağı Star veya Fox değil. 1 programla başarı olmaz. Kimse kendini kandırmasın. En başarılı gündüz kuşağı Kanal D'nindir. Bu açık ve nettir. Mutfağım, Bana Her Şey Yakışır, Evim Şahane, Akasya Durağı ve Arka Sokaklar hepsi iyi oranlar alıyor.:)

Bence ATV'de basarili bir gündüz kusagi; Müge Anli, Yeniden Baslayalim (ilk kisimi gayet iyi gidiyor), Esra Erol'u söylememe bile gerek yok.

Katılıyorum, toplamda Kanal D daha başarılı duruyor. :) Ama yine de net olarak hesaplamak lazım, o da zor biraz. :(

FOCUS Film bu sezon günlük dizileriyle çok çok basarili oldu. Yeni sezona 1-2 yeni dizi yayinlatirlar. Çok basarili bir sezon geçirdi FOCUS Film ve Nilgün Sagyasar (FOCUS Film sahibi)

Haftalık dizileri başarılı olamıyor çünkü farklı ekip yapıyor. Ankara'da çekilen günlük dizileri MGA Yapım (Mehmet Erişti) yapıyor kanallara Focus Film pazarlıyor.

arkadaslar bisiyi atliyorsunuz final olarak 17 19 arasi star 1.ci

10 12 arasi atv

12 15 arasi kanald

15 17 arasi fox

20:24 arasi çarsamba star pazartesi show salı kanald persembe kanald cuma show hafta içi

Haftalık dizileri başarılı olamıyor çünkü farklı ekip yapıyor. Ankara'da çekilen günlük dizileri MGA Yapım (Mehmet Erişti) yapıyor kanallara Focus Film pazarlıyor.

Bez Bebek gayet iyi gidiyordu. Kayip Prenses iyi gidiyordu, sonlarda kötü gitmeye basladi reyting anlaminda..

Bence Avatar cok basarili gitmis , hem fox'ta yayinlandi hem 6 reyting aldi ve 3.siraya yerlesti bu buyuk bi basari demektir.

10 12 arasi atv

12 15 arasi kanald

15 17 arasi fox

20:24 arasi çarsamba star pazartesi show salı kanald persembe kanald cuma show hafta içi

O birinci bu birinci diye ayırmana gerek yok. Bu kadar düz düşünme. Toplamda Kanal D'nin güzdüz kuşağı önde.

Hatta ben bu güzdüz kuşağı olayına taktım. Her kanalınkini teker teker toplayacam.:D

10 12 arasi atv

12 15 arasi kanald

15 17 arasi fox

Kreys ben sadece gündüz kuşağını düşünmüştüm, orada ATV ile Kanal D arası yarış var, diğer kanallar çok geride. Tüm günde ise prime-time dizileri belirliyor birinciyi, salı-çarşamba-perşembe-cumartesi-pazar birinciler belli, diğer günler değişiklik oluyor olabilir. :)

Son düzenleme: