25 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bugünün kazananlari o halde; Beni Affet, Avatar ve Adini Feriha Koydum ..

Unutma Beni Sezon Finali'ne yaklaştıkca yükseliyor bu bölümdede epey yükselir, fakat Deniz Yıldızı ilk 2 sezon öncesindeki reytinglerini mumla arıyor dizide artış yok son zamanlarda sürekli 4 reyting alıyor oysa geçen sezonlarda tam da bu aylarda 5-6 arası alıyordu umarım biran önce toparlanır eskisi gibi olur. Beni Affet çok çok başarılı gidiyor helal olsun şu son 2 gündür atağa kalktı dizi 5 reyting alıyor shr lerde oldukça iyi. Bu birbirinden güzel, kaliteli 3 diziyi tebrik ediyorum helal olsun süper gidiyorlar... :)

yalan dünyanın berbat bölümlerinden sonra milete gına geldi ve altarnativ çıkınca avatarı karşısında hezimete yaşayacak. ab de birinciliği feriha alacak. çünkü avatara tiki takımı( extara olara avatarı9kez izleyip anlamamamış niihat dogan da izleyecektir :))))))))))))))))) ] izleyecegi için avatrın ab de 2. yalan dünyanın3. olacaga benziyor

yalan dünyanın berbat bölümlerinden sonra milete gına geldi ve altarnativ çıkınca avatarı karşısında hezimete yaşayacak. ab de birinciliği feriha alacak. çünkü avatara tiki takımı( extara olara avatarı9kez izleyip anlamamamış niihat dogan da izleyecektir :))))))))))))))))) ] izleyecegi için avatrın ab de 2. yalan dünyanın3. olacaga benziyor
Ab'de rahat YALAN DÜNYA 1. olacaktır.

her haftaki oranları almış cuma dizileri değişen bir şey yok batı yakasında :)

Yine seni görüyorum seni görüyorum a başladılar :d :d :d :F :F :F

- - - Ekleme - - -

Barcelona-Athletic Bilbao İspanya Kral Kupası Heyecanı var Trt 3 Spor da Mucize Olmazsa Barcelona Şampiyon Durum 3-1 Barça galip:D

1) FOX: 7.62 , 2) KANALD: 4.28 , 3) SHOW: 4.13

Avatar, A/B'de kesin 1. diyebiliriz herhalde bu tablodan sonra. Totalde de çok yüksek ihtimalle ilk 2 :)

kreys ager avar-tar starda oynasaydı birinci olur diyecekti:)))))))) takasta kurtlar dışında dizi sinemanın olmadığını tüm Türkiye'nini kurtlar izlediğini düşündüğü için avatarın ilk onda bile olmaz demiştir :))))))))))) ama avatar ab de ve totalde ikinciliği kesin. birinciliği zor. ab de birinci vüyük ihtimal feriha olacak

Avatar'in bukadar yuksek reyting almasini beklemiyordum ben total'de 5 , a/b'de 6 reyting alacagiini dusunuyordum ama a/b'de 1.olur buyuk ihtimalle ama , total'de olamaz.