25 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Avatar 2 grupta da 3. olmuş. Gayet iyi bence. Bu kadarını bile beklemiyordum.

Star günü çok kötü geçirmiş. Beni Affet dışında kayda değer reyting alan programı yok.

Son düzenleme:
beni affet harika gitmis star mukemmel otesi 5.27 ab iyi gitmis yalan dunya az kalsin dowuomus canim ici de izledim beyaz show cokmus

1e1k yukselir maliyeti dusuk acayip gece yayinlanior +13 ve cast maliyeti dusuk star ana haber kismen iyi atw haber dun 30 olmustu

Maliyet düşüklüğüyle reytingin ne alakası var ki.
Sonuçta reytinglere bakarsan Star'ın Beni Affet dışında başarılı programı yok. Gerçekler acıdır malesef.

Tummm yapimlar dusmus bazilari feriha , fatmagulu gecer laflari diyolardi daha toteli birak ab de yalan dunya bile gecememis!!
:)))
eee fatmagulll istese :)))

Feriha guzel bir bolumle totalde birinci olmus. AB'de de guzel gitmis
Yalan Dunya AB'de birinciligi kimseye birakmamis. Ama Avatar yuzunden ilk defa 10 reytingden asagi dustu
Hayat Devam Ediyor da avatardan etkilenmis
Avatar Filmini Azeri kanallari defalarca yayinladigi icin pek merakli degil benim icin
Beni Affet muthis gitmis

Madem defalarca Azeri kanallarında yayınlandı o zaman niye Türk kanalları izleyip reyting yorumları yapıyorsun. Azeri kanallarını izle azeri dizilerinin yorumlarını yap o zaman. Azeri kanalları daha iyi ne de olsa değil mi? :D

su günlük diziler hakkında yorumlarda eklense iyi olur bak son 4 bölümdür deniz yıldızı hem reyting hem share olarak totalde gerilde ab yükselise geçti

beni affet ise 5 reyting çok geçmeye basladi totalde

haftaya tüyolara göre cüneyt feride bahar kemal aşkı olacakmıs 6 reytinge çıkabilir beni affet dizisi 24 25 sharelere çıkabilir senaryonun seyircininin istedigi gibi gitmesi diziyi pozitif etkilemis beni affet unutma beni basarisi da anasayfada olmali dün misafir geldi

ve 15:00 16:00 unutma beni 17 19 arasi beni affet izlendi bizim evde :) prime time ise a.f.k izlendi ama a.f.k ben izlemedim :)

Madem defalarca Azeri kanallarında yayınlandı o zaman niye Türk kanalları izleyip reyting yorumları yapıyorsun. Azeri kanallarını izle azeri dizilerinin yorumlarını yap o zaman. Azeri kanalları daha iyi ne de olsa değil mi? :D

Ben sana daha iyi mi dedim? Ben defalarca yayinlandi dedim. Ayrica evet Azeri kanallari da seyr ediyorum. Sen pek anlamazsin diye sana bunu anlatmayacagim

su günlük diziler hakkında yorumlarda eklense iyi olur bak son 4 bölümdür deniz yıldızı hem reyting hem share olarak totalde gerilde ab yükselise geçti

beni affet ise 5 reyting çok geçmeye basladi totalde

haftaya tüyolara göre cüneyt feride bahar kemal aşkı olacakmıs 6 reytinge çıkabilir beni affet dizisi 24 25 sharelere çıkabilir senaryonun seyircininin istedigi gibi gitmesi diziyi pozitif etkilemis beni affet unutma beni basarisi da anasayfada olmali dün misafir geldi

ve 15:00 16:00 unutma beni 17 19 arasi beni affet izlendi bizim evde :) prime time ise a.f.k izlendi ama a.f.k ben izlemedim :)

Sen avatarı yorumlasana :))))) deniz yıldızını yorumlıyonda ona bişey demiyorum. ama beni afettı yorumlama yahuu. ev hanımlarının dizilerine takılma sonu kötü olabilir :))