25 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum, totalde rakipleriyle farkı biraz daha açarak farklı şekilde zirvede. A/B'de ise 2. sırada.

Fox'ta TV'de ilk kez yayınlanan Avatar geceye damgasını vurdu. Tüm zamanların sinemada en çok izlenen filmi üç oscarlı film, geceyi her iki grupta da 3. tamamlamayı başararak gecenin seyrini değiştirdi.

Yalan Dünya, Avatar'dan en çok etkilenen dizi oldu ve iki grupta da düşüş yaşadı. Buna rağmen A/B'de zirveyi kimselere kaptırmadı.

Eve Düşen Yıldırım, özellikle A/B'de ciddi düşüş yaşayarak 15. sıraya geriledi.

Hayat Devam Ediyor totalde 2. sıradaki yerini korumasına rağmen A/B'de 8. sıraya kadar düştü.

Star, "Yüzüklerin Efendisi", "Bir Erkek Bir Kadın" ve "Acayip Hikayeler" ile kötü bir gece geçirdi. Üç yapım da düşük oranlar aldılar.

Beyaz Show, her zamanki A/B'de iyi totalde ise ortalama bir performans sergiledi...

Son düzenleme:
beni affet unutma beni 5 reytingi geçmisler deniz yıldızı 4.25 alacak

h.d.e özeti ilk 10a giremicek

Son düzenleme:
21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 8.97 , 2) ATV: 6.09 , 3) FOX: 5.53 , 4) KANALD: 4.82 , 5) STAR: 1.42

Star geride. Diğer 4'lü kapışıyor.

Son düzenleme:
oo avatar çok iyi gitmis ooo

yalan dünya fena düsmüs feriha da düsüs var h.d.e 6 reyting ama düsüs var

- - - Ekleme - - -

beni affet star en çok izlenilen yapımı olmus deniz yıldızını geride bırakmıs unutma beni kafa kafa çarpısacaklar yarin kim önde bakarız..

gündüz kusaginda show çok kötü gitmis fox yer gök ask tkr iyi gitmis gibi beni affet tkr iyi gitmis yeni bölümü de iyi gitmis

mügede düsüs var 3 aliyodu 2 düsmüs :))

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:33:06[/TD]
[TD]18:32:55[/TD]
[TD]00:51:49[/TD]
[TD]5,27[/TD]
[TD]21,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ne dedim süper ötesi gidicek diye gitmis de

Son düzenleme:
avatar beklediğimden iyi gitmiş yalan dünyayı geçmiş :D

avatar ab 1.ci olacak gibi yalan dünya çok büyük umutlarla basladi ama total tüm kisiler grubunda çok iyi deil bence hanımın çiftliği gibi deil malesef..

a.f.k çok rahat totalde birinci olacagi kesinlesti..

avatar ab 1.ci olacak gibi yalan dünya çok büyük umutlarla basladi ama total tüm kisiler grubunda çok iyi deil bence hanımın çiftliği gibi deil malesef..

a.f.k çok rahat totalde birinci olacagi kesinlesti..

aynen he ab de 1.olabilir

Adini Feriha Koydum TOTAL grubunda 1. olabilir.

Avatar ise A/B grubunda ya birinci ya ikinci olacaktir.

Adını Feriha Koydum da A/B'de birinci olabilir. Çünkü Avatar en çok Yalan Dünya'dan reyting alır bence. :) Bu da Adını Feriha Koydum'a yarayabilir. Her durumda yarın ilginç bir tablo bizi bekliyor olacak A/B'de. :)

afk artmış
yalan dünya hem ab de hem totalde en düşük reytingini alacak
hde de düşüş var

Yalan Dünya geçen haftalara göre düsmüs gibi gözüküyor.. Nedenini bilemiyorum.. Bu bölüm diger bölümlere göre daha durgun olabilir..