25 Mayıs 2012 Cuma Reyting Sonuçları

bırak ya bu hep böyle 1.lere vasat der star 20. olsun mükemmel

capsclock 1e vasat dedigim ne zaman oldu sölede bizde bilelim vasat dedigim cümle bul foruma bidaha girersem nagmerdim..!

- - - Ekleme - - -

Sen avatarı yorumlasana
)))) deniz yıldızını yorumlıyonda ona bişey demiyorum. ama beni afettı yorumlama yahuu. ev hanımlarının dizilerine takılma sonu kötü olabilir
)

avatar çokmu iyi 1.5 aydir reklam yapiliyor ama sonuc 3.cülük fox 1 yılda kaç defa total veya ab birinci oldu sölesene hele bi

Avatar asıl eve düşen yıldırımi vurmuş. ne zaman eve düşen yıldırım karşına kaliteli bi yapım konsa yokları oynuyor bu seferde ab de 15. lige geriledi

Avatar asıl eve düşen yıldırımi vurmuş. ne zaman eve düşen yıldırım karşına kaliteli bi yapım konsa yokları oynuyor bu seferde ab de 15. lige geriledi

kıza giydirdikleri etek boyunu ölçmek lazım aga her bölümde kısalıyor boylari

- - - Ekleme - - -

bu arada avatar kötü demiyorum he çok çok iyi .. sakın çarpıstırmayin

Kreys forumda arama kısmına vasat yazdım ekran senin yorumlarınla doldu bir yorumunda tam 4 defa vasat demişsin

FOX, Cuma gününün en iyisi olmuş. Avatar müthiş giderek FOX'u sevindirmiş. Bakalım FOX her cuma böyle filmler yayınlamaya devam edecek mi?
FOX'un Unutma Beni dizisi çok güzel reytingler ve share'lar almaya devam ediyor. Sezon Finaline yaklaştıkça heyecan daha çok artacaktır. Sezon finalinde rahatça %7,30 reytingi görecektir!

AFK ise bu zorlu günde bile müthiş giderek kanalını çok sevindirmiş!

Yalan Dünya ise totalde çok düşüş yaşamış fakat AB kısmında güzel gitmiş..
Star'ın tek en iyi işi BENİ AFFET ise güzel giderek yine onu sevindirmiş

Eve düşen yıldırım ise her iki gruptada düşüşe geçmiş

FOX'taki Deniz Yıldızı ise bu sezon gerçekten düşüşte. Fakat bu dizide sezon finaline yaklaştıkça reytingleri artacaktır. Muhtemelen sezon finalinde %5,50 reyting falan alacaktır!

Star'ın 20:00'de yayınladığı filmler ise berbat gitmiş

avatar çokmu iyi 1.5 aydir reklam yapiliyor ama sonuc 3.cülük fox 1 yılda kaç defa total veya ab birinci oldu sölesene hele bi

Avatar iyi tabii . sen foxun ab de 3. olduğunu kaç defa gördün. malum para ab de
)))) . ayrıca yabancı bir filmin ilk üçe girdiği çok nadir. bunlardan dolayı avatar çok başarılı oldu

Avatar iyi tabii . sen foxun ab de 3. olduğunu kaç defa gördün. malum para ab de
)))) . ayrıca yabancı bir filmin ilk üçe girdiği çok nadir. bunlardan dolayı avatar çok başarılı oldu

aga ya eve düsen yıldırım daki muazzin etek boyunu tartısıyorduk yauv bi cvp ver nasi çok kısa demi

- - - Ekleme - - -

deniz yıldızı kötü gittigi falan yok deniz yıldızı totalde düsüs yasio ama ab yükselise geçti ..

kıza giydirdikleri etek boyunu ölçmek lazım aga her bölümde kısalıyor boylari

- - - Ekleme - - -

bu arada avatar kötü demiyorum he çok çok iyi .. sakın çarpıstırmayin

Bence Eve yıldırımin reytıngler düştüğüne göre etek boyu uzamış olabilir.
)))))
Reytınglerı yukseltmek için kızı plaja falan goturmeerı lazım. ayrıca kızı dizide 10 erkek aşık biri hala tecavüz etmedi
)))))) foxun dızılrınde bir kıza iki kişi aşık olsun biri kesin tecavüze kalkışıyor
)))))))
aga senınde sanıyen sanıyene tutmuyor avatar bi iyi bir kötü diyon bizde ne diyeceğimiz şaşırıyoruz vallahi
))))))

Son düzenleme:
günlük diziler fındık fıstık yorumlamaya gerek yok

Adini Feriha Koydum her iki grupta da basarili gitmis.

Eve Düsen Yildirim, Avatar'in etkisiyle düsmüs anlasilan.

dün fatmagüle dağılmış diye baban mı diyordu ?

a.f.k final bölümüyle 14 15 alacak gibi
h.d.e böle giderse ab ilk 10 dısında kalacak gibi totalde ikinci

yalan dünya böle giderse totalde ilk 5 ab birinci olacak gibi hep

neyin kafasındasın günün en iyisi show

neyin kafasındasın günün en iyisi show

tabiki de günün en iyisi totalde show ab de ise yalan dünya
kanald

günün en iyi orta saatle kusagi fox star kanald ait

günün en iyi sabah kusagi ise müge anliya ait

- - - Ekleme - - -

Demek yaz geldi milleti sarmıyor bu etek boyu
))))) artık yaz geldi plaja plaja mi götürseler hani
)))))))

namık muazzeze tecavüz falan ederse manyak reyting kırabilir
)))))

avatar sıralamayı alt üst etmş hde ab de dibi gördü.yalandünya en düşük reytinglerini aldı.hde klaisk türk draması olduğu için etkilenmememiş.edy beyaz show a adam gibi konuk geldi mi de hep düşüyor.deniz yıldızı ilk 10 dışı kalmış uzun zaman sonra.unutma beni totalde yalan dünyayı geçmiş tebrikler

Avatar beklediğimden çok düşük, onu net olarak söyleyeyim.