Son dönemde başlayan diziler içinde herhangi bir kategoride 0'la başlayan ilk iş galiba Yaban Çiçekleri. Aslıhan Malbora adına üzüldüm, Akın Akınözü ile Hande Erçel aynı dizide oynasa keşke de bir daha sektörde göremesek
Sanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.Yayından kaldırılır ya yakın zamanda, Akın Akınözü Hercai sonrası ne tutturdu ki zaten ?
Aslında son bölümleri kötü reytingler almış yani çok da tuttu denmez bence. Sevemedim şu adamıSanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅Aslında son bölümleri kötü reytingler almış yani çok da tuttu denmez bence. Sevemedim şu adamı
Ablam acımaz 😂Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Yaban Çiçekleri haftaya Salı yayından kaldırılır gibi geliyor
Ablamızı ittifaka davet edip şer odaklarını liderlikten etmeye davet ediyorum.Ablam acımaz 😂
Sanırım Star'da 26 bölüm yayınlanan Öykü ile başrol oynadıkları dizi vardı. Hercai sonrası o tuttu diyebiliriz.
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Ben o lafı diyemem yoksa @Angelica hemen olmamış basıyor 😅
Ablamızı ittifaka davet edip şer odaklarını liderlikten etmeye davet ediyorum.
Abla Tuzak 1 reytingle izlendi diyosan no problemTuzakta izlendi cnm
------
Yaa istediğin gibi yorum yap no problem
------
Yaa istediğin gibi yorum yap no problem
Abla Tuzak 1 reytingle izlendi diyosan no problem
@Hobbit şimdi zıpkını yedik ablam olmamış basıp sizinle olmam der 😂😂😂
Diziler ortalama 13 er bölümlük anlaşma yapıyorlar.Kaç olursa olsun 26 bölüm sürdü mü sürdü
Diziler ortalama 13 er bölümlük anlaşma yapıyorlar.
Hangi konuda anlamadımBizimle beraber olacaktır ben inanıyorum. Ama birazda o tarafa göz kırpmıyor değil.
Öyle mi dersin? @Angelica
@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.Hangi konuda anlamadım
@serhatt la ittifak içinde olduğumu düşünüyorsan okuduğun mesajları anlamıyorsun demektir, Türkçe dersine gitmeni tavsiye ederim@xemrexxx ve @serhatt bundan böyle ilk iki dışında tutmaya karar verdik. İlk isyan @xxAlemdarxx 'dan. Bende katıldım. Böyle böyle bu ittifakı yok etmeyi planlıyoruz.
İttifak değilsiniz ama sırf çenesiniz 😅@serhatt la ittifak içinde olduğumu düşünüyorsan okuduğun mesajları anlamıyorsun demektir, Türkçe dersine gitmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?