25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çok süper oyuncu aga ya hayranım valla böyle karizma adam yok dünyada oyunculuğu harika :D sinirlenince insan korkuyo aslan gibi :D

Aynen sinirlenince o gozlerdeki bakisin hedefi olmak istemem :D

Bu arada Tapatalkda begen butonum yok yoksa cok yorumu begenirdim :)

sema ergenokonla eylem canpolatın en büyük özelliği sokaktaki sıradan vatandaşın anlayacağı dilden yazıyor olmaları
birde şu diziyi izlemeyen birisi çıkıp bugün diziyi izlemeye başlasa senaryoyu anlar sever takip eder ezelde intikamda ve 2o dakikada bu böyle değil

- - - Ekleme - - -

sema ergenokonla eylem canpolatın en büyük özelliği sokaktaki sıradan vatandaşın anlayacağı dilden yazıyor olmaları
birde şu diziyi izlemeyen birisi çıkıp bugün diziyi izlemeye başlasa senaryoyu anlar sever takip eder ezelde intikamda ve 2o dakikada bu böyle değil

- - - Ekleme - - -

çünkü onlarda ortada geniş bir aile yok :D

Tikanmayacak gibi gorunuyor. Umarim Ezel'deki gibi olmaz. Ezelde ilk sezon firtina gibiydi sonra Dayi oldukten sonra cuvalladi

1.seozndan sonra bozar ezel bile bozdu :D
Yok Ezel çakmalıkla 1 sezon yurudu cokta güzeldi.Ne olduysa 2.sezonda oldu o ihtişamını kaybetti.Geçmişe gitmeler filan.Hele Ramiz dayının gençliğini oynayan cok sıkıcıydı o adam/cocuk/herif neyse işte o!

tamam onun için ayrı köşe açıcam her hafta faklı bir dizi yer alacak konuda :F
Bi kere beğenme hakkım olcak ama sen 100 kere beğeni yerine say :X:X

Yok Ezel çakmalıkla 1 sezon yurudu cokta güzeldi.Ne olduysa 2.sezonda oldu o ihtişamını kaybetti.Geçmişe gitmeler filan.Hele Ramiz dayının gençliğini oynayan cok sıkıcıydı o adam/cocuk/herif neyse işte o!

Bi kere beğenme hakkım olcak ama sen 100 kere beğeni yerine say :X:X

tamam çok iyi bir sdahne vardı gönülçelen de hizmetçi tubayı banyoya sokuyordu kıyafetkeryle 15 milyon izlenmişaraplar gene coşmuş kız kıyafetini çıkarsa 150 milyonu bulurmuş ama kaybettim o sahneyi açılışı onunla yapacaktım :(

aynen aşk dizisne dönerse zevk vermezse bırakırım benim vazgeçilmez tek dizim var kurtlar vadisi ne olursa olsun izlerim ama diğerleri güzel olmazsa izlemem

aga bu dizide seneye çok aksiyon olur
mahir daha necdet turgut savcı ve en önemlisi sevdiği kızın babasıyla kapışacak
babasına bunları yapanlardan bunun intikamını mutlaka alıcaktır

tamam çok iyi bir sdahne vardı gönülçelen de hizmetçi tubayı banyoya sokuyordu kıyafetkeryle 15 milyon izlenmişaraplar gene coşmuş kız kıyafetini çıkarsa 150 milyonu bulurmuş ama kaybettim o sahneyi açılışı onunla yapacaktım :(
Gönülçelenden baaa ne ya :X (genede bakarim :X)

aynen karadayı enfes dizi önü açık :D

ayrıca her hafta diziye aksiyon katmak için yılan berdan-geveze ahmet gibilerini çıkarır turgut savcı mahirin karşısına
daha önce oldu mahir gardiyanları dövdü anasının intikamını aldı
babası içinde kavga etti(yılmaz bu ne kibrit cevat)onuda dövdü